CLINIQUE AROMATICS IN BLACK PARFÜM


Clinique Aromatics in Black

Siyahın içinde ışıltıyı bulan kadınlar vardır. Cesaret ve detaylar ile işlenmiş, şık giyinen kadınlar. Bu kadınlar, karanlıkta yollarını nasıl bulacaklarını bilirler. Bu kadınlar için yeni Aromatics’i sunuyoruz. Derinliklerinde siyah amberin gizemini taşıyan Aromatics in Black.

İmzanız haline gelen koku artık daha da cüretkar. Yeni Clinique Aromatics in Black lezzetli meyve notaları ve egzotik çiçek akorlarıyla buluşarak sizi gizemli ve baştan çıkarıcı bir serüvene davet ediyor.

Üst notalarındaki çekici ve enerji dolu erik yaprağı, lezzetli pembe greyfurt ve canlı İtalyan bergamot kokuları ile Clinique Aromatics in Black anında dikkat çekmenizi sağlar.

Orta notalarındaki osmanthus ve portakal çiçeğinin birleşimi, sizi zarif bir çiçek buketinin ışıltısına davet ederken, yasemin ve zambak temel notaları vurgulayarak, kadınsılığın tüm yönlerini ortaya çıkarıyor.

Alt notalar sıcaklığı ve duygusalığı bir araya getirerek cüretkar bir aroma ile kadınlığın tüm duygusallığını içinde barındırır. Baştan çıkaran koku, laden reçinesi,güve otu ve çin baklası ile harmanlanarak yoğun ancak rahatlatıcı bir sıcaklık ile modern zarifliğin zamansız imza kokusu haline gelir.

50 ML, 249 - 100 ML, 349

Alerji testinden geçmiştir. %100 Parfümsüzdür.

* Basın bültenidir.

Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder