The Body Shop #245 Coco Deluxe


İçerisinde kızıllık bulunduran, sıcak kahvelere asla hayır diyemeyenlerden misiniz? Hem içerisinde biraz ışıltı bulunsun ama pigmentasyonu da yerlerde olmasın diyorsanız bugün bahsedeceğim The Body Shop'un farı tam size göre.


Tek bir far ile geçiş rengi verebileceğiniz, ayrıca göz kapaklarınızın üzerine yoğun uyguladığınızda farklı iki ürün kullanmışsınız havası verebilecek bir far. Tek farla, biraz dağıtma işlemi biraz da renklendirme yaptığınızda ortaya çıkan görüntü hem sizi hem de sizi görenleri memnun edecektir.

Bu farın hem dağıtmasını hem de uygulamasını, fotoğrafta gördüğünüz yine The Body Shop'un fırçasıyla yapıyorum. İkisi birlikte çok güzel bir sonuç çıkarıyor.

Ürünün paketlemesi biraz vasat olsa da, düzgün kullanımda kabına zarar gelmez. Ancak dikkatli olmakta fayda var. Ürünün fiyatı 27.90 TL, ortalamanın üzerinde olsa da, genelde bulamayacağımız renk olduğunda tek bir fara verilebileceğini düşünüyorum. 1,5 gramlık ürün, gramaj bakımından küçük gözükse de,uzun süre kullanabileceğiniz boyutta.


Sıcak alttonlu olmasından dolayı gözlerde duruşunu çok beğendim. "2 öde 3 al" kampanyası hazır devam ediyorken, beğeneceğiniz renklere bakmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.

Sevgiyle kalın... 
---------------------------------------------
instagram : _ezgierdogan_
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, ,

CONVERSATION

1 yorum: