Turuncu Kasa - Hem Güvenilir Hem Orijinal

Merhabalar,

Daha önce çokça defa bloğumda yer verdiğim Turuncukasa.com 'a bir kez daha değinmek istiyorum.
Önceki yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam dermokozmetik alanındaki ilk sitelerden olabilir, ürün yelpazesi, kargonun hızı ve fiyat bakımından diğer sitelerden her zaman gözümde bir tık önde olmuştur.

Sitedeki kategorilere tek tek değinmeyi inanın çok isterim ancak bu gerçekten oldukça zor :) Aşağıda kategorileri görebilirsiniz.


Benim tabii ki en çok ilgimi çeken kategori makyaj üzerine oldu, daha önce -şu an linkini bulamadığım- aldığım ürünler yanlış hatırlamıyorsam 2 gün içerisinde elimde olmuştu. Yani gerçekten acil bir ihtiyacınız olduğunda kısa sürede elinizde olabilecek şekilde gönderimi gerçekleştiriyorlar. Bir de arada outlet ürünler oluyor ki tadından yenmiyor :)



Ve ayrıca bence en ama en önemlisi, ürünlerin hepsinin orijinal olması! Bu kafalarda soru işareti bırakabilir ancak benim içim çok rahat! Daha önce eminim sizin de başınıza gelmiştir, istediğiniz bir ürünü arayıp, sonunda bulup, elinize geçtiğinde ise "acaba orijinal mi?" diye düşünmüşsünüzdür, işte burada bunu yaşamanız gerçekten ihtimal dışı.

Ve yine aynı şekilde aradığınız ürünleri bulmak bazen zor oluyor, o sırada Turuncu Kasa'ya girerek sorunuzu çözebilirsiniz. Oldukça geniş ürün yelpazesi sayesinde her aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.


Hem kargo bedava kampanyaları hem de çok hızlı gönderim yapmaları da çok güzel değil mi?

Sevgiler!

Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder