Ocak Favorileri



Uzun zaman boyunca eliniz hep aynı ürüne gider ya, işte burada belki de çok uzun zamandır elimin hep gittiği, Ocak ayında da zevkle kullandığım ürünleri göreceksiniz. Hepsi hakkında kısa kısa bilgi paylaşacağım. Arama kutucuğuna yazarak, ürünler hakkındaki incelemelerimi bulabilirsiniz.


Comfort Zone : Bu paleti sadece sağ altta bulunan renk için kullanıyorum. Gördüğünüz üzere dibi göründü, gri, yeşil, kızıl, kahve yansımalı, kremi yapıda bir far. Gözde birikme yapıyor 8-9 saat sonunda ancak far bazı ile bu durumu minimuma indirmek mümkün. Özel gün ya da gün içerisinde hiç farketmez, gönül rahatlığı ile kullanabilir, tek far ile gölgeli/geçişli bir göz makyajı elde edebilirsiniz.

Mary Lou-manizer : Çok işlevsel bir aydınlatıcı olduğunu düşünüyorum. Fondoten ile karıştırarak cilde ışıltı katabilir, baz ile karıştırarak kullanabilirsiniz. Far, aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Ben en çok elmacık kemiklerini aydınlatmada kullanıyorum. Doğal bir ışıltı veriyor, tüm makyajı değiştiriyor.

GOSH BB Pudra : Özellikle göz altı kapatıcısını sabitlemede oldukça başarılı. Renkli olmasına rağmen rengini belli belirsiz verdiğinden ve kalın yapılı olmadığından dolayı, işini iyi başaran bir pudra.

MAC Warm Soul : Her türlü makyaja uyani şeftali, kiremit ve altın yansımalı bir allık. Yüzden uçmuyor, doğal bir ışıltı katıyor.

PRS Dipliner : Simsiyah ve kalıcı bir liner. Uzun süredir kullanıyorum henüz hiç bir aksi yönünü görmedim. Ülkemize bir an önce gelmesini temenni ederim.

NOTE Concealer : Kapatıcılığı yüksek olan bu concealerın rengi bana açık geliyor, altına uyguladığım turuncu renkli correctoru o kadar güzel dengeliyor ki, renginin açıklığı belli olmuyor. Hem kapatıyor, hem aydınlatıyor hem de çok uzun süre bozulmadan/akmadan kalıyor.

Flormar Brow Pencil : Küllü kahve renkli kaş kalemini çok severek kullanıyorum. Akma, dökülme yapmıyor ve kalemin sertliği tam kıvamında. Bittikçe alacağım tek ürün.

Flormar Nude Pencil : Göz içine sürmek için kullandığım en iyi ürünlerden. Kalıcılığı çok düşük olsa da, sürekli tazelemede, uyanık, aydınlık ve büyük göz efekti veriyor oluşunu seviyorum.

GOSH Boombastic Maskara : Kirpikleri tek tek ayırıp, uzatması, siyahlığı ve akmaması gerçekten çok başarılı. Çıkarması zor olsa da günlük makyajımda vazgeçilmez maskaram. Bittikçe alacağım.

Laura Mercier Corrector : Yeni almış olmama rağmen her gün kullandığım, hafif yapılı, çizgilere dolmayan, morlukları mükemmel gizleyen bir ürün. Bobbi Brown, Benefit gibi ürünleri kullanmış olduğumdan dolayı karşılaştırma yapabiliyorum ve GÖZÜM KAPALI morlukları yok eden ve ince yapılı Laura Mercier'i öneriyorum. Fiyatları aşağı yukarı aynı olması da cabası!

AVON Far Away : Avon'un sadece parfümlerini kullanabiliyorum, uzun süre Little Black Dress'i kullandım, bir şans olarak Far Away'i denedim ve tenimdeki kokusuna bayılıyorum. Şişedeki kokuyla kişinin ten kokusu karışınca ortaya çıkan koku çok farklı oluyor. Ne zaman kullansam çok güzel övgüler aldım. Devam edeceğim bir parfüm.

Bare It All : Velvet Teddy benzerliği ile bitirdiğim, gün içerisinde sıkça tazelemek gereken, kalıcılığı minimum olan, mat ve dudakları kurutan bir ruj olsa da duruşunu çok sevdiğim için kullanıyorum. Yenisini de alacağım.

Babylips : Dudaklara nem vermeyen bir ürün ancak kokusu güzel ve bitirmek adına kullanıyorum. Ruj altına uygulamıyorum çünkü rujun yapısını çok bozuyor. Gün içerisinde ya da gece yatarken sürüyorum ancak yağlı yapısından dolayı bir daha tercih edeceğim bir ürün değil. Favorim değil ancak çok kullandığım için belirtmek istedim.

Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

3 yorum:

  1. dibini gormussun o rengin ne guzel sanirim ben de gorucem yakında=) boombastic'i merak ediyorum guzel ovguler alıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke tek başına satılsa, şimdi bitmesin diye kullanmıyorum :(

      Sil
  2. Warm Soul cok tavsiye ediliyor youtube da bende mutlaka bakacagim, cok güzel favoriler :)

    YanıtlaSil