GOSH BB Pudra

Yağlı ciltlerin en büyük sorunu parlamadır. Kuru ciltlilerin böyle bir sorunu olmasa da, ten makyajını sabitlemek için ara sıra çok ağır olmayan pudraları kullandığı da oluyor. Kuru ciltlilerin tercih etmesi gereken pudra; hafif, transparan, büyük tanecikli olmayan pudralar olmalıdır. Yağlı ciltler içinse, bu durum biraz daha değişiyor. Hafiflik çok önemli olmamakla birlikte, renkli pudralara da yönelme oluyor. Transparan da kullanılabilir elbette.

GOSS BB Pudra

Gosh BB pudra, biraz ağır, iri tanecikli ve renkli. Yağlı ciltlerin çok seveceğini düşündüğüm, çok aşırı ağır olmayan ancak biraz fazla kullanımda kendini belli eden, kuru bölgelerde gerginliğe yol açan bir pudra. Yağlı T bölgemde ve göz altında herhangi bir ağırlık ya da kuruluk yapmamasına rağmen, kuru olan yanak bölgemde az miktarı bile gerginliğe neden oluyor. Eğer kuruya meyilli bir cildiniz varsa, uzak durmanız gerekiyor.

GOSS BB Pudra

Gün içerisinde büyük başarı göstermeden de olsa göz altı kapatıcısının ömrünü bir miktar artırıyor. Burun üstündeki parlamayı kontrol etse de, ten makyajını sabit tutmadığını düşündüğümden bu konuda yetersiz hissediyorum. 
Ayrıca doğru fırça ile uygulanmadığında aşırı tozutma gözlemliyorum. Henüz doğru fırçayı bulamadığımı ya da elimdeki pudrada bir problem olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım kendisininkinin tozutmadığını bana bizzat gösterdi ancak benim elimdeki pudra, her fırça ile tozutuyor. Bu nedenle daha çabuk bitecekmiş izlenimi veriyor, hatta Instagram üzerinden gördüğüm yaklaşık aynı zamanda kullanmaya başladığımız arkadaşların pudralarının dibi görünmeye başlamış. Ben her gün kullanmasam da çabuk bitecek hissini verdi. Bendeki 04 rengi olmasına rağmen koyu değil, pembe alttonlu hafif renk veren bir pudra.
Önerebileceğim bir pudra ancak yukarıda yazdığım eksileri göz önünde bulundurmanızı rica ederim.

* Ürün GOSH lansmanında hediye edilmiş olup, fikirlerim tamamen özgündür.

Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder