Essi ile Yılbaşı Bakımı

2014'ün son pazarında sevgili Tarçınla Pasta Evi bloğunun sahibi Fatma'nın davetiyle Essi Nişantaşı'da Mandelik Asit uygulamasına katıldık. Fatma'nın daha önce ev sahipliği yaptığı organizasyonlarını her zaman çok beğenmiştim, ilk defa katılmış olduğum organizasyonunda ise enerjisi, içtenliği ve güzelliğiyle göz dolduruyordu.

Essi ile Yılbaşı Bakımı

Essi'nin kuruluşu ve işleyişi hakkında bilgi aldıktan sonra mandelik asit uygulamasına geçildi. Sevgi Hanım ilk uygulamayı kendisi yapmak istedi ve bizlere teker teker ürünlerden bahsetti. Ren Live serisi İtalya'dan geliyor ve tamamen doğal içeriklerden oluşuyormuş. Özellikle tutkal kıvamına gelen bakım kremine hepimiz bayıldık.

İşlemler öncelikle makyaj temizliği, tonik ve peelingten başladı. Özellikle peeling ince yapılı tanesi ve güzel kokusuyla hepimizi kendine hayran bıraktı. Cilde zarar vermeden, ince tanecikleriyle cildimizi temizlediğini hepimiz hissettik. Daha sonra ise bahsetmiş olduğum tutkalımsı kremden uygulandı. Cilde masaj yapılarak yedirilen bu kremin en büyük özelliği ise, cilt tabakasının altında ödem oluşumunu sağlayarak cildin neminin artırılması. Özellikle nemsiz ciltlerin çok beğeneceği bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Daha sonra ise cildimize mandelik asit uygulandı. Hassasiyet durumuna göre 5-20 dakika gibi ciltte kalması uygun görülen yağ, cildinizden herhangi bir sertlik, donma yapmıyor, sanki cildinizin üzerinde ince bir tabaka varmış gibi hissettiriyor. 20 dakikanın ardından cilt yıkanıyor ve özel losyon uygulanıyor.

Losyon uygulanması sonrası, cildinizin nefes aldığını, temizlendiğini, parladığını, ışıldadığını, renk açımı olduğunu hissediyorsunuz. Etkinlik bitiminde kızları öperken hissettiğimiz şeyleri anlatamam. Hepimizin cildi bebek gibi olmuştu.

Essi ile Yılbaşı Bakımı

Essi yılbaşı için hazırlıklarını tamamlamış, bu koca yılbaşı ağacının altı hediyeler ile doluydu. Sadece Essi değil, Aubrey, perabulvari.com, Ixora Parfümleri , Uzay Kimya Benim çocuk ürünleri ve Pilates Point-o Nişantası sponsor olmuşlardı. Essi, mandelik asit bakımının yanında bir adet ipek kirpik uygulaması da hediye etti. Tüm firmalara ayrıca çok teşekkür ederim.

Essi ile Yılbaşı Bakımı

Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

1 yorum:

  1. Takipteyim,sizi de sayfama beklerim. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil