PRS Mavi Anemon Lansmanı

Lansmanlar yeni ürünleri tanımak ve yeni kişilerle tanışmak için mükemmel fırsat. PRS markasının renkli kozmetik ürünleriyle etkinliğimde Cosmo Home sayesinde tanışmış, çok sevmiştim. Far paleti haricinde tüm ürünlerini gerçekten çok severek kullanıyorum. Lansmanda hediye edilen Mavi Anemon ürünlerini de yakın zamanda yazacağım. Bugünün konusu lansman üzerine olacak.

PRS Mavi Anemon Lansmanı

Çok sevdiğim kişilerle Moda Teras Kafe'de kahvaltıda bir araya geldik. Eğlenerek, sohbet ederek yeni ürünleri dinledik. PRS Türkiye pazarlama müdürü ve iletişim firmasından yetkili bize ürünler hakkında bilgi verdi ve cilt bakım uzmanı tarafından cilt bakımı yapıldı bazı katılımcılara. 

PRS Mavi Anemon Lansmanı

Lansman bitiminde hepimize ürünleri teker teker takdim edildi. İçerisinden çıkan ürünlere muhtemelen hepimiz bayılmışızdır. Hemen kontrol ettiğimde özellikle cilt tipime uyan ürünlerle karşılaştığım için çok memnun oldum.

PRS Mavi Anemon Lansmanı

Lansman sonunda ise toplu fotoğraf çekmeden olmaz dedik ve güzel Moda manzarasında biraz üşüyerek biraz eğlenerek çok güzel kareler yakaladık. Bu güzel gün için PRS ailesine çok teşekkür ederim.

PRS Mavi Anemon Lansmanı

Mavi Anemon serisine yakından bakacak olursak eğer;

PRS Mavi Anemon Lansmanı

PRS ile ortak bir çalışma olarak yılbaşına kadar süren bir çekiliş bulunmakta. Dilerseniz buradan Instagram üzerinden yaptığımız çekilişe katılabilirsiniz!

Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder