MUFE Beauty Kit

Yılbaşı, sevgililer günü, anneler günü derken çoğu marka/firma/güzellik marketi içerisinde değişik ürünler bulunduran, deneme boyu ya da tam boy olarak hazırladıkları paketleri piyasaya sürüyor. Sephora'nın tüm dünyada hazırlamış olduğu bu paketlerden ne yazık ki en iyileri asla Türkiye'ye gelmiyor. Gelenler arasında da çok güzeller olmuyordu. Bu sene çıkardıkları kofrelerden en beğendiğim MUFE oldu.

MUFE Beauty Kit

MUFE Beauty Kit

Kutu içerisinden 6 adet ürün çıkıyor. Tam boy olarak sadece ruj bulunan sette, diğer 5 ürün gerçekten minik boyuttalar. Ancak MUFE gibi yüksek fiyatlı markaları önce denemeden almak çoğu kişi için sorun olabilir. Ürünü beğenmeyebiliriz, bize uymaz, rengi olmaz gibi durumlarla karşılaşmaktansa bu şekilde deneme boylarıyla bir markaya başlamak daha uygun olacak diye düşünüyorum. Sırf bu nedenden dolayı 1 tam boy ruj fiyatı olan 59 TL yerine 70 TL'ye tam boy ruj ve yanında 5 tane deneme boy ürünü satın alabiliyorsunuz.

MUFE Beauty Kit

Tüm ürünleri zaman içerisinde yazacağım ancak henüz Sephora'larda tükenmeden satın almak isteyebilirsiniz diye düşünerek kısaca değinmek istedim.

MUFE Beauty Kit

İçerisinde HD Baz, HD Pudra, Aqua Eyes göz kalemi, Extravagant rimel, dudak kelmi ve tam boy ruj bulunuyor.

MUFE Beauty Kit

Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

2 yorum:

  1. Ben de aldım bu seti.Kutusu da şahane.Bu tarz bir kutu almak istesen 40-50tl.Ayrıca arasan bulamazsan o da ayrı konu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bak kutusundan bahsetmemişim. Çok doğru söylüyorsun, o kutu bile dışarıda pahalıya satılır..:)

      Sil