#goshgratiste Lansmanı

Yeni kozmetik ürünlerini kim sevmez? Onları mıncıklamayı, oynamayı, keşfetmeyi? Gratis'in daveti üzerine geçtiğimiz hafta Nişantaşı Hardal Kafe'de Gosh ürünlerini tanımaya davet edildik.

Hardal Kafe'nin güzel yemekleriyle günümüze lezzet katmasıyla, hem gözümüz doydu hem de karnımız. 

#goshgratiste Lansmanı

Yeni markalarla tanıştırmaya devam ediyor!

Danimarka menşeili Gosh, yaklaşık 2 ay önce Türkiye piyasasına giriş yapmış, şimdilerde 100 mağazaya ulaşmış bir marka. Gratis, son zamanlardaki ataklarıyla bizi yeni markalarla tanıştırmaya devam ediyor. Şimdilik renkli kozmetik ürünleriyle raflarda yerini alan Gosh, Ocak ayı itibariyle saç ve cilt ürünleriyle de raflarda olacak. Ojelerine ise bir süre uzaktan bakacağız anlaşılan.

Oje şeklinde ruj!

Gosh markasında ilgimi en çok çeken ürünlerden bahsetmem gerekirse, Boombastic rimel ki kendisi hiç kullanmamış dahi olsam fotoğraflardan gördüğüm ve etkisinden hissettiğim kadarıyla çok ünlü bir markaya dupe(benzer) olabilecek bir ürün. Bir diğer dikkatimi çeken ürün ise oje şeklinde ki Lip Lacquer oldu.

#goshgratiste Lansmanı

Tüm ürünleri bir bir denemek, uygulamak çok hoşumuza gitti. Bir kozmetik bloggerının daha fazla zevk duyacağı bir şey yoktur!

#goshgratiste Lansmanı

#goshgratiste Lansmanı

Gosh ürünleriyle ilgili ayrıntılı yazılar kısa süre içerisinde blogta yerini alacak.

Sevgiyle kalın... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder