Kadına Dair Her Şey!

Bir internet sitesinden beklentiniz nedir? Şahsen ben, siteye girdiğimde aradığım her şeyi tek bir platform üzerinde bulmak isterim.  Moda'dan Güzelliğe, Astroloji'den Yemek'e kadar bir çok farklı kategori tek bir internet sitesinde toplanmışsa tadından yenmez. Bugün bahsedeceğim site de işte tam bu ihtiyacınızı karşılayacak köklü bir site. Muhtemelen daha önce çokça duyduğunuz Elele'nin online internet sitesi. Buradan siteye ulaşabilir ve bir çok farklı başlık altında istediklerinize ulaşabilirsiniz. Benim site üzerinde dikkatimi çekenler özellikle son zamanlarda aşırı merak saldığım ve yeni şeyler denemekten zevk aldığım "Yemek" başlığı altındaki "Dünya Mutfağı" oldu. Özellikle İspanyol Usulü Tavuk'u denemenizi tavsiye ederim.



Kadınların bir başka klasik derdi ise tabii aşk ve ayrılık. Bu başlık altında da dilerseniz kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak yazılardan faydalanabilirsiniz. Ayrılık ya da aşk acısı çektiğimiz zamanlarda pek kimseden akıl almak istemeyiz ama bazen okumanın da çok yararı oluyor değil mi arkadaşlar?

Benim genel olarak ilgimi çeken başlıkları yukarıda açıklamaya çalıştım ama eğer çocuğunuz varsa ya da hamileyseniz "Bebeğim" başlığı da tam size göre.

Son zamanlarda içerisinde bulunduğum durumdan dolayı da "Sağlık-Psikoloji" de benim çokça başvurduğum yerler arasında. Okudukça biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Belki size de faydası olur, kim bilir? Psikolojiden diyete nasıl atlayacağımı merak ediyorsanız, tabii ki diyet yaparak ve sağlıklı/formda bir vücuda sahip oldukça insanın psikolojisi de düzeliyor.

Nedendir bilinmez ama ben çok astrolojiyle ilgilenmiyorum, arada bir sadece "uyum tablosu"na baktığım oluyor :) Ama günlük burç yorumlarından, yükselen burçlara kadar bir çok kategoride yine aradığınızı bulacağınızı düşünüyorum.

Uzun lafın kısası, tek bir siteye gireyim, tüm aradıklarımı bir arada bulayım, site site gezmeyeyim diyorsanız gerçekten "sık kullanılanlara" eklemeniz gereken, her şeyi tel bir elden öğrenebileceğiniz güzel bir site burası. Zaten geçmişini de biliyoruz, sanırım şu anda bu yazıyı okuyan herkesin bir an önce siteye gitmesi gerekiyor. Sizin de böylesi beğendiğiniz bir site varsa yorumlar kısmına bekliyorum!

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiler!

Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder