#aysegulsautmnevent Etkinliği

Yine bloğuma uzun bir ara verdim farkındayım, bunun bir sürü nedeni var. Bazıları kişisel, bazıları ise genel sorunlar. Uzatmadan Cumartesi günü Ayşegül'ün gerçekleştirdiği etkinlikten kesitler sunmaya başlıyorum. Etkinlik Mecidiyeköy'de Nar Kitchen'da gerçekleşti. Ayşegül'ün bize cömert ikramıyla güzel bir kahvaltı yaptık.

Ece ile etkinliğe biraz erken gidip, Ayşegül'e yardım ettik, aşağıda Ayşegül'ün bizler için hazırladığı paketleri ve sponsor firmaları görebilirsiniz. Sponsorları bir kaç yazıda yazıp, daha sonra detaylıca incelemeyi düşünüyorum çünkü etkinlikte hediye edilen istisnasız her ürünü çok büyük keyifle kullanacağım. Bir kez daha Ayşegül'e emekleri için çok teşekkür ederim.

#aysegulsautmnevent Etkinliği

O gün bizleri yalnız bırakmayarak yanımıza gelen firmalar da vardı, bunlardan ilki sanırım en çok ilgi alanımız olan "diyet ve zayıflama" hakkında bize bilgiler veren ve leziz ürünlerinden tatma şansı sunan Rafinera oldu. Özelikle krepli dürümlerine hepimiz bayıldık. Sistemleri ve üretimleri hakkında da detaylı bilgi aldık. O gün 5 kişiye 2 günlük deneme seti hediye eden Rafinera'nın şanslılarından biri de bendim. Bir an önce "yemek" için sabırsızlanıyorum!

#aysegulsautmnevent Etkinliği

Konuşma balonlarımız ve tüm hatunlar bir araya gelip fotoğraf çekmemek olmazdı, bir kaç arkadaşımı ilk defa tanıdım ve çok sevdim, zaten çoğunu da bizzat tanıyordum, gerçekten benim için çok güzel bir gün oldu. Özellikle bir önceki gün yaşamış olduğum buhrandan beni çok güzel çıkardı. "İyi ki varsınız, iyi ki bu bloğu açmışım" dedim, bir kez daha!

#aysegulsautmnevent Etkinliği

Ayşegül'ün beni sevdiğini zaten biliyordum da, bu da kanıtı olsun efenim :)

#aysegulsautmnevent Etkinliği


#aysegulsautmnevent Etkinliği

Daha sonra aramıza Faberlic ve Splat yetkilileri katıldı. Her iki markaya da ayrı bir sempatim olduğunu ve çok sevdiğimi muhtemelen biliyorsunuzdur. Bir kez daha bir araya gelmek benim için çok güzel oldu. Melisa Hanıma ve Marina Hanım'a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum :)

#aysegulsautmnevent Etkinliği

Ve daha önce bir çok kez görüştüğüm, çok sevdiğim arkadaşım Nevra'da çok güzel hediyeleriyle bizi yalnız bırakmadı. Teşekkür ederim kuzum, iyi tatiller ayrıca :)

#aysegulsautmnevent Etkinliği

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, sponsor firmaların ürünlerini de en kısa zamanda yazıp, inceleme yazılarını da yazacağım. Başta da bahsettiğim gibi, tüm firmalardan gelen ürünleri büyük bir zevkle kullanmaya başladım bile. Ayşegül'e ve diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim bana bu güzel günü yaşattığınız için.

Sevgiyle kalın... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder