Farmasi Dr. C.Tuna Aynısefa Kremi

Farmasi Dr. C.Tuna Aynısefa Kremi

Farmasi markası da blogger dünyasına hızlı giriş yapmış, ara ara haber vermeksizin hediyeleriyle mutlu eden nadir firmalardan benim gözümde. Henüz deneyip memnun kalmadığım bir ürünü çok az oldu. E herkes her ürüne aynı tepkiyi vermez, her ürünü beğenmez. Olumsuz gibi başladığım bu yazıya, olumsuz devam etmeyeceğimi de belirtmek istiyorum. 

Özellikle bulaşık detarjanıyla haşır neşir olduğumda avuç içlerimde kaşıntılar, parmak uçlarımda soyulmalar oluyor. Bu nedenden dolayı mutlaka bir el kremi kullanmam gerekiyor. Bir de mevsim geçişlerinde her insanın başına gelen kuruluk sorununu da en uç noktalarda yaşıyorum. Ve son olarak annemin ellerinde de yine bahsettiğim avuç içi yaraları olmakta. Bu sorunu da en iyi çözen bu zamana kadar aloe veralı el kremi oldu. 

Farmasi Dr. C.Tuna Aynısefa Kremi

Bu tip el sorunlarının çözümünü de en güzel yoğun yapılı kremlerden aldım. Vaselin kıvamlı, yoğun ve ağır bir krem bu. Aynısefa özlerinden oluştuğu için de hem ferahlık veriyor hem besliyor hem de ellere bakım yapıyor. Ellerden gittim belki ama dilerseniz tüm vücudunuza da uygulayabilir, tüm iyileştirme ve iyi gelme özelliklerini burada da kullanabilirsiniz. Benim vücut kremi alışkanlığım hiç olmadığından dolayı hiç denemek aklıma bile gelmedi.

Farmasi Dr. C.Tuna Aynısefa Kremi

Ellerime iyi geldiğini hissettiğim için ve kuruluğu aldığını da bildiğim için tavsiye edebileceğim bir ürün oldu, dilerseniz farmasiint.com'dan satın alabilirsiniz.

Sevgiyle kalın... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder