Essie Fiji

Essie Fiji

Fiji'yi duyduğum andan itibaren aklıma turkuazlar, maviler geliyor (aynen şöyle). Ancak bugün bahsettiğim Fiji, pembe alttonlu kırık beyaz olarak tabir edebileceğim, temiz bir renk. Ben bu ojeyi özellikle Görkem Karman ve Ece Güçel'de gördükten sonra aldım ve ilk sürüşten sonra herkeste aynı güzellikte durmadığını söylemem gerek. Aslında Ece ile ten renklerimiz birbirine benziyor ancak sanırım alt ton konusu burada devreye giriyor. Benim tenimde bir ton daha beyaz kalıyor bu oje.

Essie Fiji

İlk katta renk vermesi zayıf, fırça izini gösteren bir oje. 2. katta ise opaklaşmaya başlıyor. Dilerseniz tam bir kapatıcılık için 3. katı da geçebilirsiniz ancak ben 2. katta bırakıyorum. Kuruma hızı gerçekten güzel. 2. katta biraz korkmuştum ancak çok hızlı kurudu ve her hangi bir iz bırakmadı. Essie'ye ait elimde bir de bordo rengi var, onun kuruması da iz bırakması da çok kötüydü. Bu nedenle de ön yargıyla yaklaşmıştım ancak hakkını verdi.

Essie Fiji

3. günün sonunda sadece 1-2 tırnağımın ucundan bozulma yaptı. Kalıcılığı bana göre gayet güzel çünkü ben top coat olarak adlandırılan son kat ojesini kullanmayı sevmiyorum. Muhtemelen kullanılsa çok daha uzun süre tırnaklarda bozulmadan kalabilir.

Essie Türkiye'den çekildiği için hiç bir Boyner'de bulamıyorum. En azından çekilmeden önce deneme fırsatı bulduğum için mutluyum. Ben bunu 1v1y'den 19,90 TL + Kargo şeklinde satın aldım. Bir daha Boyner harici bir yerden almam, size de tavsiyem Boyner'den almanızdır.

Sevgiyle kalın... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder