Ecotools || Göz Fırçaları


Uzun bir süre yine ara verdiğimin farkındayım ancak bir kaç güne kadar eski düzenime geri dönüp, her gün yeni bir yazı ile karşınızda olacağım. Son bir kaç yazımda elimde bulunan fırçaları marka marka ayırıp inceledim. Bugün de bu serinin sonuna geldik. Elimde bulunan Ecotools markasına ait göz fırçalarını inceleyeceğim.

1 - Lash & Brow Groomer : Kaşlarımı, kaş kalemimin arkasında bulunan fırça ile fırçaladığımdan dolayı bu fırçayı özellikle kullanmıyorum. Bir set içerisinden çıkmıştı yoksa tek başına alacağım bir fırça değil.

2 - Smudge & Açacak : Bu fırça aslında tek başına dünyalar yaratabilir. Hem arkasındaki açacağı hem de fırçanın yapısı, kullanıma çok uygun. Göz kaleminizi sürüp, dağıtabilir; göz pınarlarınızı aydınlatabilir, kaş altınıza aydınlatıcı sürebilirsiniz. Arkasında bulunan açacak ise yanınızda ekstradan açacak taşımaya gerek kalmıyor. Gerçekten çok beğendiğim bir fırça.

3 - Açılı Fırça : Uygun fiyatlı, set içerisinden çıkmış bir fırça. Tek başına satılmıyor diye düşünüyorum ancak satılsaymış almazmışım. Çok sert ve farı yiyor resmen. Bu nedenle çok az kullandığım, boşuna duran bir fırça ^.^

4 - Airbrush Concealer Fırçası : Görkem sayesinde tanıştığım ve ilk zamanlar severek kullandığım fırçayı artık hiç kullanmıyorum. Yapısı sert olduğundan dolayı, kapatıcıyı göz altına uygularken canımı yakmaya başlamıştı. Diğer bölgelerde de kullanmayı düşünmedim. Sanırım bir daha almayacağım ve size de önermeyeceğim bir fırça.

5 - Concealer Fırçası : Yine set içerisinden çıkmış, yapısı sentetik ve sert olan bir başka kapatıcı fırçası. Yine kullanmadığım, bir kenarda bekleyen fırçalardan. Kremsi farları sürerken bir kaç sefer kullanmayı denedim maalesef fırça izi bırakıp çok fazla ürün emdi. Bu nedenle bu fırçayı da asla önermiyorum.

6 - Detailer Fırça : Koyu renk ruj sürerken çoğumuz fırça kullanıyoruz ancak ben bir türlü alışamadım çünkü fırça yıkamak çok zor geliyor, her seferinde de yıkamak gerektiğinden elim bir türlü gitmiyor. Arada sırada alt kirpik diplerime far sürmek için kullandım, bu konuda gayet başarılı.

7 - Flat Brush : İşte bu fırçaya gerçekten bayılıyorum. Biraz daha kısa olsaymış kıllara çok daha güzel sonuç verebilirmiş ancak bu haldeyken bile gerçekten alınması ve kullanılması gereken tek Ecotools fırçası bana göre. Alt ve üst kirpik diplerinize iki kerede kusursuz far/eyeliner uygulayabilir, yine alt ve üst göz içine uygulama yapabilirsiniz. Kesinlikle öneriyorum kısacası.

8 - Eye Shadow Fırçası : Yine bir hüsran. Tüm göz kapağınıza far uygulamayı vaat eden bir fırça. Tamamen zaman kaybı, parmaklarınızla uygulayın, çok daha güzel bir sonuç alabilirsiniz.

Ecotools fırçalarını genel olarak pek sevdiğim söylenemez. Sizin en sevdiğiniz ve denemem gerektiğini söylediğiniz bir fırçası var mıdır?

Sevgiyle kalın... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, ,

CONVERSATION

9 yorum:

  1. ecotools'un fırçalarını çok beğeniyorum,hem fiyatlarıyla hem kaliteleriyle sık sık tercih ettiğim markalardan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihih ayrı düştüğümüz bir konu oldu ilk defa sanırım ^.^

      Sil
  2. Ecotools fircalarini zamaninda cok aradim ve istemistim ama birtürlü bulamamistim, türkiye ziyaretimdede ellerinde kalmamisti hatirladigim kadariyla, özellikle bronzer sürmek icin bir fircalari vardi onu istemistim hatirladigim kadariyla :)
    Ve Flat Brush tam günlerdir aklimda olan bir firca, aynen böyle yapida bir firca alsam diyordum :D Göz altima ve üstüme dogal bir sekilde far sürmeyi seviyorum ama benim fircalarla cok kalin oluyor, bu tam benlikmis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC'in muadili olarak en beğendiğim ve en severek kullandığım fırça, eğer elinde MAC'in flat brushı yoksa, kesin denemelisin :)

      Sil
  3. Benimde en sevdiğim fondöten ve flat eyeliner fırçası. İkisinden de çok memnunum. Bu yazıyı okuduktan sonra smudge fırçasını almayı düşünüyorum:) Güzel bir yazı olmuş, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Smudge ve flat olsun gerçekten başka fırçaya gerek yok :)

      Sil
  4. tatlım airbrush concealar fırçasını krem far sürmek için kullanabilirsin kapatıcı sürmekten daha başarılı oluyor bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mantıklı aslında ama göz kapağımı da acıtmasın sonra :( Çok çektim de bu fırçadan :/

      Sil
  5. Ben bu fırçaları saplarının renginden dolayı almıyorum çünkü hemen kirleneceklermiş izlenimi veriyorlar bana. Açık renklere karşı önyargılıyım kullandığım eşyalarda.

    YanıtlaSil