#mybkevent || Splat

Merhabalar,

Neden bilmiyorum ama arada ara veresim geliyor yazılarıma, eski sistemime en yakın zamanda dönmeyi diliyor ve sizi bugünkü konuğumla baş başa bırakıyorum.

Türkiye piyasasına yeni giriş yapan/yapacak olan bu marka ile etkinliğim sayesinde tanıştım. Hiç aklımda yokken Melisa Hanım, bir firmanın Türkiye'ye yeni giriş yapacağını ve bizimle ürünlerini paylaşmak istediğini söyledi. Ben de açıkçası çok sevindim çünkü hali hazırda kullandığım diş macunu markam Türkiye piyasasından çekiliyordu, Türkiye'de ki tüm diş macunlarını demiştim ve yeni şeyler denemek istiyordum. Hiç düşünmeden "buyurun" dedim ve iyi ki demişim.


Splat firmasından bizzat Boris Bey yanımıza geldi, bize ürünlerini tek tek anlatıp, her bir üründen hediye ettiler. Benim gözüme ilk olarak siyah diş macunu takıldığı için onu kaptım. Daha sonra ise yanında 1 adet getirdiği ve ürünlerin arasında bomba olduğunu düşündüğüm Gold ise, arkadaşlarım tarafından bana verildi, iyi ki de almışım diyorum çünkü çok memnunum.

Ürünler florür, mentol, sakkarin, sodyum lauryl sülfat, PEG (polietilen glikol) türevleri içermiyor. He içerse de kullanır mıydım? Evet kullanırdım çünkü ürünlerin pek içeriklerine bakan bir insan olmadım hayatımda. Ancak şimdi anlıyorum ki bu tip şeyler çok önemli. Özellikle çocukların kullanacağı özel diş macunları yenebilir nitelikte! Yani o kadar temiz içeriğe sahip.


Ben ise bugün sizlere Gold serisini anlatacağım. Black olanı erkeklere özel olduğundan onu erkek arkadaşıma hediye ettim, muhtemelen ileride fikirlerini de sizinle paylaşırım.

Gold serisinden bahsedecek olursam, kokusu tertemiz, fazla köpürmüyor ki bu iyi bir şey (köpüren ürünlerin daha fazla kimyasal içerdiğini öğrendim.), tadı yok gibi, mide bulantısı yapmıyor (aşırı mentollü ve tadı olan ürünler bende mide bulantısına neden oluyor.) ve etkisi çok güzel. Başlarda diş etlerimde karıncalanma, kaşınma hissettim. Tabii hemen bunu diş macununa bağladım ancak düzenli kullanımda bu hissiyat kayboldu ( muhtemelen hastaydım o sırada) ve etkisini görmeye başladım. Gerçekten çok beğendiğim bir ürün oldu, bir an önce raflarda yerlerini almalı!

Fiyat aralığı ise, en pahalı olan Gold ürünü 30 TL civarında olacakmış. Diğer ürünler ise 10-25 TL arasında. Bence çok uygun, bilmem siz ne düşünürsünüz?

Yakın zamanda Migros'larda bulabileceğiz, ayrıca e-ticaret sitelerinde de satış yapmayı düşünüyorlar. Umarım yakın zamanda zincir mağazalarla da anlaşma yaparlar da kolayca ulaşırız.

Sevgiyle kalın... Stay in love...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

4 yorum:

  1. merak ettim doğrusu, ilk defa gördüm ezgicim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdeki bitmeden gelse de diğerlerini de deneyebilsem diyorum ben de :)

      Sil
  2. Çok merak ettim bir an önce satışa başlasınlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle çocuk diş macunlarına Ecrin bayılır..:)

      Sil