Kırmızı Tutkusu!

Merhabalar,

Dün yazmış olduğum Pembe Aşkına yazım çok ilgi gördüğü için, ben de bu sefer yine çok çok sevdiğim kırmızıya şans verip, en sevdiğim kırmızıları topladım! Bundan sonra ne renk kaldı bilmiyorum ve işin suyunu da çıkarmak istemediğim için, renklerle ilgili son yazımı yayınlıyorum :) 


Kırmızı! Kırmızıyı sevmeyen ver mı bilmiyorum ama ben özellikle dudaklarda kırmızıya bayılıyorum. Bu fotoğraf içinde kırmızı rujlarım arasından iki tane seçmek çok zor geldi ama hepsini de koyamazdım değil mi :) İşte karşınızda en sevdiğim kırmızılarım :)

Yine bir çoğunun yazısı blogta mevcut, yazmadıklarımın ise çok kısa zamanda yazısı gelecek :)

Rimmel London - Apocalips : Naslii'nin çekilişinden kazandım, ilk çıktığında almamıştım çünkü mat olmayan rujları sevmediğimi biliyorsunuzdur ama şimdi denedikçe çok sevdim kendisini, yakında yazısı geliyor :)
NYX - Flormar Ojeler : İkisinin yapısı çok farklı, NYX simli, Flormar dokulu :) Çok fazla oje yazısı paylaşmıyorum ama son zamanlarda çok sevdim bu ikisini :)
MAC - Chestnut : Tüm kırmızı rujlarına mı uyar bu kalem, çok seviyorum kendisini tam bir rötuş kalemim :)

Kırmızı kalp ise, The Body Shop'un kutusu, içerisinde tester ürünlerim duruyor, çok şeker değil mi sizce de? Kırmızı gördüğünüz kalemtıraş ise uzun zamandır benimle, bir türlü değiştiremiyorum renginden dolayı :)

Stila, Sleek, Riri Woo'nun yazısı mevcut, sol üstten arayabilirsiniz :)

Sizin de sevdiğiniz kırmızıları görmek isterim, yaparsanız eğer bu yazıya linkini yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum, daha fazla kırmızıya kim hayır diyebilir?

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

6 yorum:

  1. Kırmızı aşkı konusunda başarısız kalabilirim 2 kırmızı rujum bir kırmızı dudak kalemim ve bir kaç tane de kırmızı ojem var hepsi bu :)

    YanıtlaSil
  2. Benzer bir yazıda ben hazırlamıştım.Dün düzenleseymişim bugün pişti olacakmışız :)
    Bende çok seviyorum kırmızıyı.Seçimlerin harika!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ben çok merak ediyorum, bekliyorum dört gözle :)

      Sil
  3. Kırmızının ayrı bir havası yok mu sizcede ya :))

    YanıtlaSil