Ürün İncelemesi #122 : Golden Rose Paris Pudra

Merhabalar,

Aslında bu yazıyı yarına programlamıştım ancak nasıl olduysa bloggerın bana oyunuyla bugün yazısız olarak ekranlarınıza düşmüş. Öncelikle bu saçma durum için hepinizden özür diliyorum..

Bugünün konuğu, şekli ve görüntüsü bakımından çok beğendiğim Golden Rose'un pudrası. Bildiğiniz üzere çok fazla pudra kullanan biri değilim o yüzden benden pudra bitirdiğimi görmeniz çok olağan bir şey değildir. Yılda 1 tane bile pudra bitiremiyorum o yüzden az ve öz kullanıp size nacizane yorumlarımı aktaracağım.


Golden Rose pudralarına kod/numara verse de bana göre çok renkli bir pudra değil, bol bol sürerseniz evet renk verecektir ancak sadece fondoteninizi sabitlemek adına hafif bir miktarı tüm yüzünüze uygularsanız eğer transparan edası yaşatacaktır. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi çok pembe alttonlu dursa da az önce bahsettiğim gibi yüze verdiği ifade bu şekilde değil.


Yazmak adına 1 hafta kadar denedim ve sabah 8-9 sularında yaptığım makyajım akşam 8'e kadar yerinde kaldı, çok parlama sorunu yaşayan biri değilim belki ama yüzümde verdiği etkiyi sevdiğimi söyleyebilirim. Aşırı fazla sürmediğim için, yüzümde "cakey" olarak tabir ettiğimiz pudralı görünüm yaratmadı ve en önemlisi ağırlık hissi vermedi.


Aşırı kapatıcılık istiyorsanız eğer size uygun rengini alıp, biraz fazla sürebilirsiniz yoksa çok fazla bir kapatıcılık beklemeyin bu üründen. 
Benim bu üründe en çok sevdiğim şey sanırım üzerinde ki bu Eiffel Kulesi olması, hatta ürünü bu desen üzerinden almamaya da özen gösteriyorum. Bazı şeylerde görsellikte çok önemli yanılıyor muyum?
Dilerseniz bu ürünü buradan 15.75 TL'ye satın alabilirsiniz.

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

4 yorum:

  1. Merak ettiğim bir üründü.Gayet açık ve net anlatmışsınız :)

    YanıtlaSil
  2. Eiffel şekli bile insanı cezbediyor. :)

    YanıtlaSil