Ürün İncelemesi #125 : Oriflame Jel Eyeliner

Merhabalar,

Son yazımda dediğim gibi yine etkinlik sponsorlarımızın bizlere hediye etmiş olduğu ürünleri yorumlamaya devam ediyorum. #tuğçeninkalemindenbloggerbuluşması'nda Oriflame tarafından verilen paketten bu ürün de çıktı, deneyimlemek için öncelikle elimdeki ürünlerin bitmesini bekliyordum, bildiğiniz gibi bu tip jel/krem ürünler çok çabuk kuruyorlar. Bakmak için kapağını da açtığım için, en iyisi kullanıp hemen yorumlayayım dedim ve işte ayrıntılar.


Bir çok blogta bu ürün hakkında maalesef olumsuz yorumlar yazılmış, olumlu olarak yazılan yorumlayanlar ise yine maalesef Türkiye'de ki bloggerlar değil. Bu da akıla Oriflame'in ülkeden ülkeye ürünlerinin "özelliklerini değiştiriyor" ihtimali getiriyor. Ben de bu kervanda yer alıyorum ne yazık ki. Eyeliner olarak kullanmak gerçekten çok zor. Ürün çok aşırı yumuşak, belki bir süre kendi haline bırakıp, kurumasını beklersek daha iyi sonuç verebilir. Bu haldeyken kullanmak neredeyse ölüm.


Tek katta rengini vermediği gibi, altına uygulamış olduğunuz farı alıp götürüyor. Hani bu olmasa belki bir kaç katta siyahlığa kavuşabiliriz ama dediğim gibi rengini vermediği gibi farı da alıp götürüyor.
Far kullanmadan eyeliner denedim bunun üzerine ben de, bu sefer ise ilk kattan sonra ciddi bir süre beklemeniz gerekiyor, çünkü 2. kat uygularken bu sefer de ilk katı soyup alıyor gözünüzden.

Elimin üzerinde de gösterdiğim gibi sonuçlar en iyi bu şekilde oluyor. Bunu ne şekilde kullanabiliriz ondan bahsedeyim isterseniz;
Bu ürünü, koyu makyajlarınız için göz bazı olarak kullanabilirsiniz...
Maalesef tek kullanım şekli bu olacaktır.
Eğer koyu kaşlarınız var ise, hafif bir uygulama ile kaşlarınızı da doldurabilirsiniz ama bu çok yaygın bir kullanım alanı olmaz, çünkü bu kadar koyu renk kaşları olan kişi sayısı çok değildir diye düşünüyorum.


Oriflame'den kullanıp memnun kalmadığım tek bu ürün oldu maalesef. Kısa bir süre sonra Oriflame tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü için almış olduğum paketin toplu yorumuyla karşınızda olacağım. O zaman ürünlerini ne kadar çok sevdiğimi daha iyi görebilirsiniz. Bu ürün beni hayal kırıklığına uğrattı ama yalnız olmadığımı biliyorum. 

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

5 yorum:

  1. :)) ORFLM sevmiyorum işte pigmentasyon sıfır ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben diğer ürünlerinden memnunum bir bu işte...:(

      Sil
  2. Essence in jel linerı bile bundan bin kat iyiydi =/ Yaptıkları ürünleri denemeden mi satışa çıkarıyorlar yahu =S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Türkler anlamaz" mantığı devreye girmiş demek ki:/

      Sil
  3. bende hiç ama hiç beğenmedim :S

    YanıtlaSil