Avantaj Kozmetik

Kadın olmanın zorluklarından biri de kıl tüy işleridir. Erkeklerin sakal traşı hakkında düşündüklerini üç ile beş ile çarpmak gerekir. Sadece kaş-bıyık değil, aynı şekilde tüm vücut için uğraşır kadınlar, kadınlarımız. İşte bu sorunlarla başa çıkma yöntemlerinden biri olan, evde ağdadan bahsedeceğim sizlere. Acısız ve çabuk sonuç veren bir yöntemden!

Avantaj Kozmetik

Granürlü el ağda seti, küçük bölgelerde işe yarayan, az bir miktar uygulama ile derinlemesine kökleri temizleyen bir ürün. Yüz, çene altı gibi hassas bölgelerde rahatlıkla kullanabileceğiniz, kutu içerisinden çıkan aparatlarla kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün minimum acı ile mükemmel sonuç çıkaran pratik bir ürün.

Avantaj Kozmetik


Esas güzellik ise şimdi başlıyor. Ağda bantlarını ısıtmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Elimizde ısıtma yöntemi bir süreye kadar işe yarar gibi gözüküyor olabilir ancak gerekli ısıya ulaşamıyoruz. Hem ağda tam ısınmıyor, hem yapışmıyor hem de daha fazla acı vererek sonuca ulaştırıyor. Bu soruna çözüm getiren Vivol, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, ağda yanında ısıtıcı aparat ile birlikte geliyor. Fişe takıp, bir süre ısınmasını bekledikten sonra aynı saç düzleştirici mantığıyla ağda bantlarını rahatlıkla ısıtıyoruz. Yine aynı yöntemle bölgeye yapıştırıyoruz. Hem minimum acıyla işlemi gerçekleştiriyor hem de sıvı kıvama gelmesini kolaylaştırıyoruz.

Avantaj Kozmetik

Avantaj Kozmetik

Bu yeni ürüne 49.90 TL'ye buradan sahip olabilirsiniz.

Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder