Faberlic 4402

90'lı yılların modası dudak kalemleri, son günlerde ünlülerin kullanımıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İster ruj altına, ister dudak çerçevelemek için isterseniz de tüm dudağa renk vermek için kullanabilirsiniz. Ruj altına sürmek, rujun kalıcılığını artıracaktır.

Faberlic 4402

Faberlic Secret Alliance serisinden 4402 numaralı bu dudak kalemi tüm dudağa uygulamada biraz sorun yaratsa da, renginin güzelliğini kolay kolay bir rujda bulamayacaksınızdır. Özelikle kahverengi tonları ilginizi çekiyorsa muhtemelen beğeneceğiniz bir kalem olacak.

Kalıcılığı ortanın çok üzerinde!

Rujlarda en çok baktığımız şey kalıcılıktır. Rujların kalıcılığını ise kalemlerle artırmak mümkün. Ruj altına uygulayacağınız rujunuzun tonlarında bir kalem hem rujun kalıcılığını artıracak hem de rengin daha canlı durmasını sağlayacaktır. Bu kalem ise kalıcılık olarak ortanın çok çok üzerinde!

Faberlic 4402

Bir diğer özelliği ise, kalemin arkasında bulunan ruj fırçası. Tek başına gidip bir ruj fırçası almayı düşünmüyorsanız ya da ruj fırçası kullanmaktan benim gibi hazetmiyorsanız size güzel bir alternatif sunuyor. Koyu renk rujları zor uyguluyorsanız eğer, bir kez de dudak fırçasıyla uygulamayı deneyin. Yine hem kalıclığını artırmış olacaksınız hem de düzgün bir sürüm gerçekleştireceksiniz.

Kurutuyor!

Dudak kalemlerinin mat yapısından kaynaklı olarak tek başına uygulamada kuruluk hissi veriyor, dilerseniz üzerine şeffaf bir parlatıcı uygulayarak kuru görüntüyü silebilirsiniz.


Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder