Smokey Eyes Palette - GOSH

Günlük makyajda şeftaliler, altın yansımalar, kahveler hayatımızın bir parçası. Sokakta gördüğünüz insanlara dikkat edin, siyah bir kalem ya da eyeliner ile doğal tonları kullanan bir sürü kişi göreceksiniz. 

Smokey Eyes Palette - GOSH

Piyasada bir çok doğal tonlarda bulunan paketler mevcut. Flormar, Pastel, The Balm... Aklınıza gelebilecek tüm markalarda bu renkte paletler mevcut. Gosh'u ayıran özellikler nedir, renkler, pigmentasyon, kalıcılık ve duruşu nasıl gelin hep birlikte bu yazımda inceleyelim. 

Smokey Eyes Palette - GOSH

High-end olmayan markalarda genellikle karşılaştığımız sorun paketleme ve bunun kalitesi. Gosh fiyat bakımından drugstore olarak tabir edilen markalardan üstün olsa da, Gratis'te satılmasıyla bizim için drugstore oldu. Hem de çok kısa bir zaman önce %46'lık bir indirime girdi. Kısacası bu fiyata bakıldığında paketlemesi normal drugstore ürünlerinden daha kaliteli ve daha sağlam.

Palette bulunan 4 ren, birbiriyle uyumlu, tek palet ile buğulu gözler ya da doğal/fresh bir görüntü yaratmak mümkün. Aşağıdaki fotoğraflarda hem gün ışığında hem de gölgede duruşunu, 4 rengi kullanarak buğulu makyajı yaptım. Dilerseniz sadece tek rengi uygulayıp bir eyeliner ile birlikte doğal ve natürel bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Palette bulunan 4 rengi de tek başına kullanabilir, keskin ve rahatsız edici bir görüntü asla yaratmazsınız. Far paleti bile olsa ilk 2 rengi dilerseniz aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerinize, kaş altına, burun üstüne ya dudaklarınızı daha büyük ve çarpıcı göstermek için uygulayabilirsiniz.

Pigmentasyonu biraz düşük olduğundan dolayı da günlük kullanıma daha uygun olduğunu düşünüyorum. Dilerseniz de far bazı yardımıyla renkleri artırabilirsiniz. Ben far bazı uygulamadan gün içerisinde etkisinin biraz azaldığını görsem de, istediğim doğal görüntüyü yakalattığı için kötü olduğunu düşünmüyorum. Farlar rahat dağılıyor, karıştırılabiliyor ve uygulanabiliyor. Düz bir fırça ile daha güzel oturtabiliyorsunuz.

Smokey Eyes Palette - GOSH

Smokey Eyes Palette - GOSH

Benim gibi düşük göz kapaklarına sahip kişiler, yaptığınız makyajın gözler açıkken ne kadar az gözüktüğünü bilirler. Aşağıda da Faberlic'in dudak kalemiyle kombinlediğim ve gün içerisinde beni yarı yolda bırakmayan makyajı görebilirsiniz.

Smokey Eyes Palette - GOSH

Sevgiyle kalın... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, ,

CONVERSATION

3 yorum:

  1. Renkler çok hoş gerçekten. Sende de güzel durmuş. Evet fotoğrafta yansıtmak hayli güç oluyor. Dediğin gibi özellikle de düşük göz kapağına sahip olunca. Yine de bakışlar makyajı yansıtır. Çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten renkleri yansıtmak çok zor, ben hiç başaramadım bu zamana kadar :) Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :*

      Sil
  2. Bin tane fotograf cekiyorum bende her seferinde ama yinede orjinalindeki gibi durmuyor fotograflarda bencede :D Severim böyle far renklerini, ayrica cok hos bakmisin, makyajinda güzel ama ondan cok bakisin hosuma gitti bende basarabilirsem böyle bakip fotograf koyacagim sana özenerek :D

    YanıtlaSil