Farmasi || BB Cream


Merhaba,

Öyle büyük bir şevkle yazıyorum ki bu yazıyı, tahmin edemezsiniz. Daha önce ki bir yazımda BB kremlerden soğuduğumu hiç kullanmaya bile kalkmadığımı anlatmıştım. Etkinliğime sponsor olan Farmasi markasının bu ürününü de ilk denemeden önce hatta Selin'e "sana veririm, ben nasılsa kullanmıyorum" bile demiştim. Ancak, bloğa yazısını yazabilmek için bir kaç kez denedim ve Selin'e bir daha konusunu bile açmadım. Bu kadar güzel, yüzü bu kadar pamuk gibi yapan, kokusu mükemmel bir başka BB krem ile karşılaşmadım henüz. Cildinize çok güzel bir parlaklık veriyor, sanki kendi cildinizmiş gibi duruyor ve hiç bir şekilde yapay bir görüntü vermiyor.

Fondotenlerde yapaylık sorununu çok fazla yaşıyorum, tam olarak içime sinmiyor benim. Özellikle yaz aylarında ve yaza girerken. Şu anda cilt makyajı hiç yapmasam da, eğer özel bir gün varsa ve cilt makyajı da yapacaksam mutlaka bu BB kremi kullanıyorum ve cildimi nasıl dengelediğini, canlılık verdiğini görüyorum.


Fotoğrafta sadece canlılık kısmını yakalayabilmişim. Kapatıcılığı az ancak ben zaten yoğun kapatıcı ürünleri sevmiyorum, çillerim mutlaka gözüksün istiyorum. Bu nedenle benim için sorun değil bu durum. Kalıcılığı ortanın üzerinde, kapatıcılığı ise ortanın altında.

Eğer cildim taze, canlı ve bütün dursun diyorsanız, bu tam size göre!

Sevgiyle kalın... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

3 yorum:

  1. Peki denildiği gibi pembe alt tonlu bir ürün mü? Yani resimde çok başarılı duruyor siz de pembe alt tonlu musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pembe alttonluyum o yüzden benim gözüme "pembe" gelmedi, belirtmemişim :)

      Sil
  2. canım seni takipteyim benim bloğuma da beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil