Blogger Etkinliği#14 : Gelin Makyajı

Merhabalar,

Bugün sizlere ben dahil Ece, Merve, Özlem ve Selin 5 blogger olarak başlattığımız ve her aynın 5'i, 15'i ve 25'in de hepimizin şansına gelen seçtiğimiz bir makyajı yapıp bloğumuzda paylaşmaya karar verdik. Ve bizim bile birbirimizden haberimiz yok hangi makyajları yapacağımıza dair :)


Şu yukarıda okuduğunuz giriş bundan tam 4.5 ay önce 25 Eylül 2013'te yazıldı. O zamandan beri hiç değiştirmedim ve her etkinlik gününde bu yazıyla giriş yaptım. Şimdi bitiyor ilk ve en güzel etkinliğimiz. O kadar içim buruk ki anlatamam... Bu kadar beklediğim bu kadar heveslendiğim bir başka şey yoktu son zamanlarda. Her seferinde kendimi geliştirmek için uğraştım, daha iyisi olsun diye çabaladım. Geliştim mi, gelişmedim mi bilemiyorum ama ben çok eğlendiğimi ve bir birinden güzel 4 kişi tanıdığım için çok mutluyum... Çok duygusal oldu değil mi? Evet çünkü böyle hissediyorum. Ancak buluşmamızda bir karar aldık, çok yakında yeni şeylerle karşınızda olacağız, onun duyurusunu sonra yapacağız ancak şimdilik bu kadar ipucu vermek istedim. Umarım bize katılmak isteyen arkadaşlarımız vardır, neyse dediğim gibi, bu başka bir günün konusu:) Şimdi gelelim etkinliğimizin son makyajına...

Artık random.org kullanmam gerek kalmadığı için son makyajım Gelin Makyajı oldu.


Öncelikle her zamanki gibi kullandığım malzemelere bakalım, sonra da makyaja :)


the Balm - Nude Tude
L'oreal - Lumi Magique
NYX - Rose
Maybelline - Great Lash
Laura Mercier - Secret
Nars - Laguna
Chanel - #82
Essence - Wild Lash
UD - Primer Potion
Essence - Kaş Kalemi
Flormar - Lash Lift
Alix Avien - Eyeliner Pen
the Balm - Mary Loumanizer

Öncelikle duvak olarak kullandığım (aslında Selin'cim getirecekti ama o günün heyecanıyla ikimizde unuttuk duvağı) şey bir masa örtüsü! Lütfen kusura bakmayın, başka bir şey bulamadım, en azından az da olsa efekti vereyim istedim :)))








Evet son etkinliğimizde burada bitti, bu süre içerisinde yanımda olan, yorumlarını eksik etmeyen, iyi ve ya kötü eleştiri de bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum! İyi ki varsınız ve iyi ki buralardayız.

Son olarak canım arkadaşlarım, Ece, Selin Özlem ve Merve'ye bu etkinlikte beni yalnız bırakmadıkları ve yanımda oldukları için de çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum fıstıklarım!

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

21 yorum:

  1. Canımmm bayılarak takip ettim bu seriyi & ediyorum da her zaman,ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kuzucum, yorumlarınla hep iyi geldin:*

      Sil
  2. Kahverengi gözler sana en çok yakışan kesinlikle :) Bu etkinliği başlattığın için sana bir kez daha burdan teşekkür ederim, sayende hem kendimizi geliştirdik hem de güzel arkadaşlıkların başlangıcı oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bıdık! İyi ki beni yalnız bırakmadın, öperim!:*

      Sil
  3. Masa örtüsüne bayıldım :)))))

    YanıtlaSil
  4. Ezgicim çok güzel bir gelin olmuşsun. Bende Ece gibi kahve tonlarını sana çok yakıştırıyorum. Masa örtüsü fikrine de bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kuzucum benim! Gerçeği yok, biz de elimizdekiyle idare ediyoruz:pp

      Sil
  5. kuzum ya iyiki bizi biraraya getirmişsin senin sayende yapmıcagım cok makyajı yapma deneme fırsatım oldu kendimizi çok geliştirdigimizi düşünüyorum artık kimse duramaz bizim önümüzde :P :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, iyi ki siz beni yalnız bırakmadınız. Severim sizi muck:*

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. seni kırmak istemem ama olmamıs bence ne ten pürüzsüzlüğü ne göz makyajı ne de ruj seçimi günlük makyajlarından pek bir fark göremedim ben

      Sil
    2. Mailini verirsen eğer nikah/düğün zamanında yapacağım makyajı gönderirim sana o zaman bunu kullanıp kullanmadığımı anlarsın ;)

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. maile gerek yok instagramda yayınlarsın bizde like larız inşallah:)

      Sil
  7. Gelin dediğin doğal olur zaten çok hoş olmuşsun canım sana çok yakışmış bu makyaj =) Sizinle birlikte bende gaza glip renkli makyajlar yapmaya başladım hatta son bir aydır günlük hayatımda sürekli club ve star violetı kullandım farkında olmadan bana da güç verdiniz çok teşekkür ederim kuzum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kuzum, ben ciddi ciddi bu makyajı kullanmayı düşünüyorum hatta erkek arkadaşım o kadar beğendi ki, illa tutturdu bunu yap o zaman diye ki hiç karışmaz normalde :) Tatlışım, bir daha ki etkinlikte neden olmayasın? Öperim çok çok!:**

      Sil
  8. Çok doğal,sade bir makyaj olmuş ve sana çok yakışmış canım. :)
    Ayrıca masa örtüsü falan ama çok yakışmış sana o da.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Napalım çevremde evlenen kişi 0 olunca, çare Drogba :))

      Sil
  9. Doğallık güzelliktir ya kendine güven en güzel şey :) konya düğün salonları

    YanıtlaSil