Ürün İncelemesi #116 : Toni&Guy Sea Salt Saç Spreyi

Merhabalar,

Bugün ki konuğumuz ilk satın aldığım Lila Kutu'dan çıkmıştı, yani tek başına para verdiğim bir ürün değil o yüzden seviniyorum.

Bu ürünle ilgili görüşlerimi yazarken saçlarımın, çok gür, kalın, kuru, düz ve sert olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü biliyorum ki, bu ürün bazı saç tipli insanlar tarafından çok seviliyor. Öncelikle bu bahsedeceğimin sadece bana özel olduğunu biliniz efendim. 


Ürünün vaadi, denizden çıktık sonra saçlarımızda oluşan o hacimli güzel dalgaları yaratmak. Ki evet, bu görüntü gerçekten mükemmel. Keşke normalde saçlarım öyle olsa diyorum herkes gibi.

Bu ürünü 4 ya da 5 kere kullandım, her türlü etkisini gözlemlemek için, ıslak/kuru , temiz/kirli her türlü saçıma denedim ama sonuç hep hüsran oldu. Maksimum yarım saatlik bir süre sonunda verdiği o etkisi gidiyor, geriye karman çorman bir saç kalıyor.

Eğer sizin de saç şekliniz benimkine benzerse, bence uzak durmalısınız. Hakkında daha çok yorum yazmak isterdim ama gözlem sürem yarım saat olduğu için ancak bu kadar yazı çıkarabildim.


Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

2 yorum:

  1. Bende bu ürün hkkına olumlu syeler duymustum heveslendmiştim.Sanırım ince telli saçlara daha iyi oluyor canım.

    YanıtlaSil
  2. Saçlarım boyasızken işe yarıyordu ama saçlarım boyandıktan ve sertleştikten sonra işe yaramadı =/

    YanıtlaSil