Get Ready With Me #1 / Benimle hazırlanın (Makyaj) #1

Merhabalar,

Ben bu video işini iyice kaptırdım kendimi. Zaman buldukça video çekmek için hemen oturuyorum kameranın karşısında. Çok fazla fikrim de var, bunları yapacak ve uygulayacak zamanı kolluyorum :)

Daha fazla uzatmadan sizi videoyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler...


Sevgiyle kalın..

Gelecek Yazı: My Project Pen #1

Share this:

CONVERSATION

7 yorum:

  1. Canim sen cok sevdin bu video isini :) demekki baslayinca arkasi geliomus :)) Cok guzel olmus eline saglik..
    Bu arada cekilisimiz var, katilmak istersen bekleriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma baya hoşuma gitti :) Geliyorum hemen çekilişinize:)

      Sil
  2. Canım ellerine sağlık güzel bir makyaj olmuş .Bende kapatıcı arayışındayım bu aralar .Küçüğüm diye kullanmıyordum aslında ama almak istiyorum.Önerin var mı ?Gözaltlarım için bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim**
      Yaşın kaç bilmiyorum ama 16'nın altındaysan minimum bence kullanma, biraz daha bekle. Amaaa illa kullanacağım diyorsan iyi bir şey kullan ki cildin erken yaşlanmasın. Ben Yves Rocher öneririm sana (hem doğal hem de uygun fiyatlı indirimde. Ama bahsettiğim gibi koku sorunu var, ya da benim ki bozuk çıktı:( ) Onun dışında The Balm'dan Time Balm'a da bakabilirsin, ben ikisinden de memnunum ;)

      Sil
    2. 19'umu bitirmiş bulunmakdayım :) Time balm evet bi çok blogda karsılastım .En acık rengi bende nasıl durur.Buğday tenliyim.

      Sil
    3. O halde kullan tabii ki ne bekliyorsun?:)

      Balm'dan mid-mideum veya bir ton koyusuna bakabilirsin. Ama tabii bu göz altlarında ki duruma göre değişiklik gösterir :) Deneyerek almalısın :)

      Sil
    4. Ben biraz daha araştırma yapayım :) zaten şehrimde yok Gratis filan .Ya net üzerinden Yves Rocher alıcam .Yada şehir dışı yaptığım bi vakti bekleyip Time balm :)

      Sil