Ürün İncelemesi #31 : The Balm Bahama Mama

Merhabalar,

Yaklaşık 2-2.5 ay önce evimin yakınına Gratis açılmış ve açılışına özel bir indirim yapmıştı. Ben de çoğu The Balm ürünlerimi bu indirimden faydalanarak almıştım o alışverişime buradan ulaşabilirsiniz.

Çoğu blogta aslında yazısı çoktan yazılmış olan Bahama Mama, benim en çok sevdiğim ürün. Hem bronzer, hem allık, hem de far olarak kullanıyorum ben bunu. Göz kapaklarında da çok güzel duruyor. Denemeyen varsa eğer bence denesin.


Her ne kadar bu yazı için geç kalmış olsam da, uzun zamandır (sıcaklar başladığından beri) tüm yüz makyajı yapmıyorum, çünkü durmuyor ki suratımda, eli hep yüzümde gözümde! Terimi silmekten bi hal oldum :(
Neyse efenim konudan çok uzaklaşmadan Bahama Mama'mıza dönelim.


Pigmentasyonu orta olan bu güzelliği ben Avon'un açılı allık fırçasıyla uyguluyorum. Yanlış fırça kullanımından dolayı tozutuyor yalnız bu sizi yanıltmasın RT'yi kullandığımda ise en ufak tozutma yok! Rengini daha iyi vermesi için doğru fırça kullanmanız şart.


Hiç zorlamadan parmaklarıma almış olduğum ürün (tek seferde) bu şekilde, biraz az veriyor rengini ancak bu gerçekten önemli değil. Elinize alıp kullanmaya başladığınız an da hasta olacaksınız buna. 

Tamamen mat bir bronzer bu, bitişi de mat. Mutlaka edinmeniz gerekiyor bana göre. Ben iyi ki de almışım diyor sizleri yanağımdaki görüntüsüyle baş başa bırakıyorum.


Sevgiyle kalın...

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

5 yorum:

  1. Bronz allık aranıyorsa kesinlikle tercih edilmeli! Benim de çok severek kullandığım bir allık! Göz kapağıma uygulamadım hiç mutlaka deneyeceğim!

    YanıtlaSil
  2. Bende severek kullanıyorum ,aynen avon alllık fırcası ıle tozutma yapıor baska fırça alana kadar ıdare edeceğim artık :)

    YanıtlaSil
  3. Bu allığı bir ben almadım sanırım :) belki birdahaki indirimde alırım :) Aklımda şu anda nars albatros aydınlatıcı var :) bugün sephoradaydım aklım kalıyor her gittiğimde :( bir de RT fırça siparişi vermek istiyorum ama bakalım ne zaman :)

    YanıtlaSil
  4. Sanırım bende almalıyım mat bronzer arıyorum

    YanıtlaSil
  5. Ben Rossmann'dan uzun süre önce aldığım for your beauty marka allık fırçasıyla en iyi performansı aldım :) Tavsiye ederim

    YanıtlaSil