Ürün İncelmesi#32 : Shady Lady Vol2

Merhabalar,


Gratis'in 4. Yaş gününde yapmış olduğu indirimden aldığım bu güzellik, aldığım günden beri elimden düşmüyor. Başta renkleri ve simli yapısından dolayı günlük makyajda aaaslaaa kullanamam dediğim bu palet aslında beni çok şaşırttı!


İçerisinde bulunan 9 renkte çok güzel düşünülmüş, her türlü makyajı yapmanın bu paletle çok rahat olacağını düşünüyorum.


Bu palette Vol.1 gibi metalik yapıda. Metalik kahve, metalik yeşil...


Pigmentasyonu bu paletinde çok güzel. Bazsız kullandığınızda bile uzun zaman kaldığını 3-4 kere deneyimledim. Baz kullanıldığında ise renkler çok daha canlı oluyor. O nedenle bu tip simli renkleri ben bazsız kullanmaktan yanayım.


En altta ki 3 renk tam anlamıyla benim hastası olduğum renkler! Her gün kullanabilirim. :)

Eğer elinizde yoksa, bir indirim yakalayıp mutlaka almalısınız! İndirimsiz fiyatı 60 TL, bence bu fiyatı haketmiyor ancak dediğim gibi indirimde tadından yenmez!

Bu palet ile yapmış olduğum makyajı da videoya almıştım dilerseniz BURAYA tıklayarakta nasıl uyguladığımı da görebilirsiniz :)

Sevgiyle kalın...

Share this:

, ,

CONVERSATION

2 yorum:

  1. Begenmen sevmen guzel. Gule gule kullan. Ben bu serinin3 paletinide sevemedim. 3 palettede ayni sorun. Her palette ayni tondan 3 renk var mesela koyu kahve var 2 tane daha koyu kahve var :/ 2 tane gri var . Ben cok gereksiz buldum ve verdigim paraya acidim ustelik indirimsiz 70 tl iken ilk ciktigi hafta almistim hic memnun kalmadim bende bulundugu surece hic elim gitmedi bu palete bende hediye ettim kuzenime. Bunun yerine balm joviyi tercih ederim en azindan fakli tonlar mevcut.

    YanıtlaSil
  2. Vol 1 i bende alirken kararsizdim ama brni cok sasirtti mukemmel paletlermis :)

    YanıtlaSil