Ayakkabı kutusundan banka hesabı yap ! DIY

Merhabalar,

Kermy'ciğimin ellerine kollarına sağlık. Bugün sizi onun yazısıyla baş başa bırakacağım. Buradan okuyabilirsiniz orijinal yerindekini.

Bugün sizlere çok faydalı bir "Kendin Yap Projesi" önermek istiyorum. Evimizdeki "boş" ayakkabı kutularını değerlendirmek için harika bir fırsat . Kutularımızın içini daha dolu kılmak bizim elimizde . Geçiniz kalem , defter , cd , evrakları ... Başka fikrim var : )

Bu kendin yap projesi ile bir çok soruna kökten çözüm bulabilir ayrıca o şikayet ettiğiniz banka hesap işletim ücretinden muaf olursunuz . 
Öncelikli olarak kamu yararına çalışıyorsanız bu tarz projeler için biçilmiş kaftan olduğunuzu söyleyebilirim.Tercihen banka çalışanı , kamu çalışanı vs olmalısınız ve işinize asla duygularınızı karıştırmamalı , profesyonel olmalısınız . Zira başka türlü o kutuyu dolduramazsınız

Şartları karşılıyorsanız gerisi kolay , tercihinizi Euro , Dolar , Gbp üzerinden yapıp kutuları doldurarak sorumluluğunuz üzere gönlünüz rahat şekilde bizler için o paraları saklayabilirsiniz.Malum ak akçe (!) kara gün içindir, eh zaman kötü kimselere güven olmaz . O zaman ben sizin yerinize saklayayım.Bunun kasası var güvenliği var ... Maliyetten kısayım ki ülkem insanının boğazına üç kuruş daha fazla gitsin diyerek insanlığa faydalı olabilirsiniz.Tek yapmanız gereken yeşilleri kutuya doldurmak.


Kendin yap projemizde bize ilham veren sayın Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'a teşekkürler ! Kendisi gibi değerli büyüklerimizin de evindeki ayakkabı kutularını paylaşırlarsa cari açığımızın kapanacağını umuyor ve böylece gereksiz vergi , zam , bedelli askerlik , küçük düşürücü siyasi bedeller ödemekten bizi kurtaracaklarını düşünüyorum ...
Sevgilerimle : ))

Share this:

CONVERSATION

8 yorum:

  1. Bayıldım yazınıza ,duygular ancak bu kadar güzel dile getirilir. tebrikler :) 👍👏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alkış yaptığım ikonlar soru işareti olarak gözükmüş :(

      Sil
  2. alkışş ayakta alkışlıyorum canım seni ocakta da öpeceğim süper yazı

    YanıtlaSil
  3. aslında o paraların orada olma nedeni saymak için götürmüşmüş, ayakkabı kutusuna da güvende olsunlar diye koymuşmuş. kolaylık olsun diye de 3 tanecik para sayma makinesi almışmış.

    evet canım zaten hiç bir bankanın kasası yok bankalar hep ayakkabı kutularıyla dolu. hiçte çalışan olmadığından bu ayak işleri sana kaldı.

    merakım şu ki o paraların eve gidebilmesi için gerekli olan 1 banka memuru 2 güvenlik görevlisi ve ekip arabası da o kutulardan çıktı mı ?? çıkmadıysa iyi baksınlar onlarda elbise askısında falan olabilir...

    YanıtlaSil
  4. Hahaaa süperdi :) Ülkemizde ne yazık ki hala RTE ve ekibi için olsun biz arkasındayız diyenler var söylenecek çok söz var gündemle ilgili bende bir yazı dizisi hazırlıyorum ancak soruşturmanın ilerlemesini beklemem gerek bakalım suçlu mu suçsuz mu bulunacaklar ?!

    YanıtlaSil
  5. Ahahahaha Kahkaha atarak girdim yazıya süpersiniz:D

    YanıtlaSil
  6. ahahaha çok alemsin :) eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. harika olmus :) Hem guldum hemde bayildim ;)

    YanıtlaSil