#syafroditeventi Sponsorlarımız #2 : Mihera.com

Merhabalar,

Bugün sizlere yine #syafroditeventi'nde bizlere sponsor olan ancak kargoda yaşanan aksaklıktan dolayı etkinlik gününde hediyelerimizi alamadığımız Mihera'dan bahsedeceğim. Sağolsunlar, Reyhan ve Melodi Hanım aramıza katıldılar ve hediyelerimizin adreslerimize kargolanacağını söylediler. O yüzden ben de başladım beklemeye ve derken önceki gün kargo geldi, bir kere daha teşekkür ediyorum sizlere. Çok ince ve güzel bir hediye düşünmüşsünüz. Ayrıca yarım iskambil kağıdının süprizini de dört gözle bekliyorum :)



Şimdi kendi ağızlarından mihera.com'u dinleyelim. :)

Mihera.com ile Heyecan Dolu Tasarımları Keşfedin
Mihera.com tasarımcıların ve tasarım ürünler üreten firmaların ürünlerini, farklı olmayı yaşam şekli haline getirmiş binlerce üyesine sunuyor. 100`e yakın yerli ve yabancı tasarımcıya ev sahipliği yapan mihera.com, tasarımcılara da tanınmışlık sağlıyor.

Türkiye’nin İlk Tasarımcı Platformu
Galata`dan Alaçatı`ya kadar Türkiye`nin yetenekli tasarımcılarını bir araya getiren mihera.com, üyelerine hayatlarına renk katacak, farkındalıklarını ortaya çıkaracak ürün deneyimleri sunuyor. Tasarım bir minder ile salonunuza, el yapımı bir kolye ile tarzınıza, ahşap bir papyon ile iş yaşantınıza tasarım katacaksınız.


Mihera.com’dan En Özelinize En Özel Hediyeler!
Yılbaşının yaklaşmasıyla beraber sevdiklerinize ne alacağım telaşına girmiş olabilirsiniz. Benzer ürünler satan markalar yerine, tasarımcının hayal dünyasından hayata geçmiş ürünlerle sevdiklerinize tasarım dolu bir dünya verin. En özel hediye paketleri ile tasarımlarınız anında yanınızda olsun. 

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

6 yorum: