2013 Favorilerim

Merhabalar,

Ay biterken hazırlamış olduğum favoriler yazısı bu sefer tüm yılı kapsayacak. Zaten sahip olduğum tüm kozmetiği 2013 yılı içerisinde edindiğim için seçerken gerçekten çok zorlandım ancak daha sonra baktım ki aslında hep elimin gittiği ve kullandıklarım zaten aylık favorilerime giren ürünler :)


Ürün hakkında kısaca fikirlerimi yazıp, yazısını yazmış olduklarımın linkini de ekleyeceğim. Hepsinin yazısı mevcut zaten blogta :)

NARS Orgasm-Laguna : NARS'ın en beğenilen bronzerının ve allığının birlikte olduğu bu paleti erkek arkadaşım aldı, o günden beri baya baya kullandım, çok kullanışlı ve her makyaja giden bir allık.
NARS Duo Concealer : Uzun zamandır aradığım kapatıcıya bir gün Sephora'ya girip öylesine gezerken kavuştum. O kadar memnunum ki bitecek diye kullanmaya kıyamıyorum.
Urban Decay - NAKED Basics : Bu benim almış olduğum ilk high end ürünüm. Yazısına tıklarsanız ne kadar kullandığımı ve ne kadar sevdiğimi görebilirsiniz. Bitecek diye korktuğum bir başka ürün bu.
the Balm - Mary Lou Minazer : Bir insan bir aydınlatıcıyı nasıl bu kadar sevebilir? Resmen aşığım ben bu aydınlatıcıya. Ben bir ürünü çok amaçlı kullanmaktan yanayım, bunun da bu konuda hakkını veriyorum. Duruşuna bayılıyorum.
the Balm - Bahama Mama : the Balm'ın en sevdiğim diğer ürünü de ilk bahar/yaz/son baharda sıkça kullandığım NARS'ın Laguna'sına sahip olana kadar çokça kullandığım Bahama Mama bronzerımı da çok seviyorum. Laguna'dan daha sert bir renge sahip, çok dikkatli kullanılması gerekiyor.
Rimmel London - Match Perfection : Sanırım sahip olduğum en güzel fondoten, çok bereketli bir ürün. Bittiğinde yine alacağım ve uzun süre de değiştirmeyeceğim bir üründür. Uzun zamandır da blogta görüyorsunuzdur zaten.
Maybelline - Gel Eyeliner : Aldığımdan beri çok kullandığım dibini gördüğüm ama son zamanlarda kullanmadığım bir ürün bu.
Garnier - Gözaltı BB Krem : Göz altlarımda çok büyük sorun olmadığında kullandığım kapatıcılığı, rengi ve kalıcılığı çok iyi olan, uygun fiyatlı bir kapatıcı bu. Hem de göz altımı hiç kurutmuyor.
MAC - RiRi Woo : Aldığım günden beri çok çok severek kullandığım, rengini tam olarak veren çok güzel bir ruj bu. Özellikle son baharda kullanmaya bayılıyorum.
MAC - Kinda Sexy : Nude ruj arayışıma son veren rujdur. Kokusuna aşığım, duruşu ve kalıcılığı çok güzel. 

Evet, benden görmeye alıştığınız ürünleri bir kere daha anlattım sizlere. Umarım sıkılmamışsınızdır. Burada yazdığım her ürüne kefilim. Hepsini ama hepsini gözüm kapalı öneriyorum sizlere. Daha fazla bilgi isterseniz bana ulaşmaktan çekinmeyin lütfen :)

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, , , , , , ,

CONVERSATION

6 yorum:

  1. Gerçekten farovi ürünler tatlım ;)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel ürünleri seçmişsin hepsini güle güle kullan :) Şimdiden mutlu yıllar yeni yıl sana sağlık mutluluk ve bool kozmetik getirsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım, geç oldu kusura bakma lütfen, sana da iyi yıllar:)

      Sil
  3. Ezgi'cim Nars allığı sende görüp çok beğenmiştim.Gidip sorduğumda sınırlı üretim olduğunu söylediler :(
    Sonradan Allahtan allık paleti yetişti de çıktı aklımdan :) Yinede ambalaj açısından daha pratik bir ürün seninki...
    Hepsini güle güle kullan.2014 daha güzellerini getirsin sana !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kuzum ben de sonradan öğrendim, yurt dışından getirtmiş burada yokmuş artık :/ Ben de elimde bu olmasaydı o paleti kesin alırdım, çok güzel aklımda kalmadı değil :)
      Sana da iyi yıllar canım, her şeyin en iyisi olsun :)

      Sil