Ürün İncelemesi#41 : NARS Duo Concealer - Custard Ginger

Merhabalar,

Beni Twitter'dan takip edenler dün bu bebeği aldığım bilirler. Bu benim ilk NARS ürünüm ve tabii ki benden beklenecek şekilde bir concealer :) Başka ne alırım ki ben? :) Neyse efendim öncelikle ürüne bakalım :)


Bende ki rengi custard ginger. Dün Taksim'e gitmişken ve hiç aklımda yokken bir Sephora'ya uğrayayım dedim. Bir baktım NARS standının önünde mırıl mırıl bakınıyorum. Sonunda bir MUA geldi ve ne istediğimi sordu o anda concealer dedim! Benim göz altlarım mor ve kapatamıyorum bana yardımcı olun dedim.


Tabii göz altımda makyaj olunca ve ben üzerini pudra ile sabitleyince başladı MUA çok kuru cildiniz var pul pul olmuş. Hayır yani ben de biliyorum onu şekerim aa:)
Neyse efendim ben likitlere bakarken bana kremsi olması lazım size çok kuru gözaltlarınız var deyince dedim kardeşim kremsiler daha da kurutmaz mı? Kuruysa niye veriyorsunuz? Biraz kıl davrandım nedenini bilmiyorum ama... Neyse siz biliyorsunuz sanırım bu işi ama bu verdiğim ürün göz altlarınızı asla kurutmayacak bir deneyin lütfen dedi. Ve ben makyajlı göz altıma deneme yapmayacağımı çıkarmak için temizleyici istediğimi söyledim. Neyse işte sonuç olarak denedim ve ürünü sürdüğüm an gerçek anlamda nemlendirdiğini hissettim! Hem de öyle bir kapattı ki göz altlarımı... Yaptığım kıllıkta yanıma kaldı :))))


Çok uzattım farkındayım ama size MUA'nın bana bulunduğu tavsiyeleri yazıp, sizi önce ve sonra fotoğraflarıyla baş başa bırakıp gideceğim :)

1 - Göz altarına baz uygulamalıymışız. Bunun için yine NARS'ın bir ürününü önerdi ama almadım. Ben de o halde baz kullanmamız gerekiyorsa The Balm Put A Lid On It kullanırım dedim, deneyip yorumlarım.
2 - Üzerine sabitleyici kullanımı. Daha kalıcı ve daha doğal olmasını sağlıyormuş.
3 - Aydınlık bir görünüm vermediği için üzerine highlighter uygularım dedim, yapmayın renklerinden dolayı grileşme yapabilir dedi.

Ve gelelim fotoğraflara;

Gözaltlarım bomboşken;


NARS uygulanmış hali;


Ve sol göz altım kendi rengi, sağdaki NARS uygulanmış hali.


Sizce de morlukları iyi kapatmamış mı?

Ben çok beğendim. Bittiğinde tekrar alırım kesinlikle ve ayrıca parmağınızın ısısıyla çok güzel eriyor :)

Sevgiyle kalın...

instagram : knzgrdgn
twitter : makyaja_ybk
mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, , ,

CONVERSATION

5 yorum:

  1. Laure Mercier'in kapatıcısında gözüm var uzun zamandır. Fiyatı bununla aynıdır. O da çok başarılı sık sık görüyorum yabancı vloggerlarda. Ama nars da çok güzel. Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman onu da yazdım bir kenara, buna kıyıp kullanmaya başlayınca ve bitmeye yakın ona bakacağım! Teşekkür ederim, sorunuma çare olduğun için :)

      Sil
    2. Ben şuan laura mercier'in kapatıcısını kullanıyorum çok güzel kapatıyor gerçekten ama kırışıklıklara feci doluyor eğer göz altında kırışıklık yoksa çok iyi.

      Sil
  2. Bu kapatıcı çok güzel kapatmış bir de nars'ın yeni çıkardığı radiant creamy concealer var onu da denedin mi benim de gözüm onda. :)

    YanıtlaSil
  3. Güzelmiş canım, daha önce hiç Nars ürünü kullanmadım ben, bazen heveslenıyorum almaya ama kısmet olmadı:)

    YanıtlaSil