Dermomarket ile tanıştınız mı?

Merhabalar,

Bugün biraz konsept değişikliği yapıp size bir ürün tanıtmak yerine birden fazla ürünü bir arada bulabileceğiniz bir siteden bahsetmek istiyorum. Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu site; Dermomarket!


Dermomarket 1994 yılından beri hizmet veren Zonguldak kökenli bir firma, bu size uzak sorunsalı yaratmasın çünkü satın aldığınız ürün en kısa sürede elinizde oluyor. İnanılmaz hızlı kargo ağlarının olması ve ürünlerin stoktan gönderilmesi, bu hızın asıl nedeni! Sitede tabii ki sadece benim ilgi alanım olan "kozmetik" satılmıyor, bunun yanı sıra anne-bebek, ağız-diş sağlığı, vitamin-sağlık gibi bir çok kozmetik dışı ürün de bulunmakta. Hamile kadınların da ilk tercihi olabilecek kadar da geniş bir ürün yelpazesine sahipler.

Bu sitede benim en çok ilgili çeken neler mi? Gelin birlikte inceleyelim isterseniz...



Hepimizin delicesine sevdiği, Bioderma ürünlerini %20 indirimle alabiliyoruz, ki sanırım hepimiz en çok buna seviniyoruz :)

Bioderma haricinde, belki de benim en çok sevindim şey sanırım Dermomarket'te MAC ürünlerinin %10'luk indirimle satılması! 


Hem sezon ürünlerini hem de klasik line'da bulunan ürünleri bir arada alabiliyoruz. En güzel yanı da bahsettiğim gibi klasik line'da bulunan ürünleri %10 indirimle alabilmemiz. Bütün ürünlerin orijinal olduğundan bilmem bahsetmem gerek var mı?

Bunun dışında son zamanlarda aklıma yer eden ve en kısa sürede almayı düşündüğüm Clinique Bottom Lash Maskara 'da %5 indirimle satılıyor.


Daha ne olsun sayın okuyucularım? Hem tüm ürünleri tek bir sitede bulabiliyor, hem de çok çok uygun fiyatlara satın alabiliyoruz. Bence siz de en ama en kısa sürede bir alışveriş yapmalısınız Dermomarket'ten.

Hızlı, güvenilir, uygun fiyatlı hem de online olarak aradığımız ne varsa tek bir yerde bulabilmemiz bence çok mükemmel bir şey. Mutlaka sizlerde alışveriş yapmışsınızdır ve bu bahsettiğim tüm durumlardan zaten haberdarsınızdır.

Benim için bir çok markayı aynı çatı altında bulmak tek bir yerden kolayca alabilmek çok daha önemli, evet mıncıklamak ayrı bir zevk ancak Türkiye'de ki fiyat politikasına baktığımızda bir çok marka burada çok daha pahalıya satılıyor ve bazı markalar hiç bir zaman indirime girmiyor. Ee gidip 5 lira bile fark olsa mağazadan almak yerine açıkçası böyle uygun fiyatla almayı daha çok seviyorum.

MAC, Clinique, Bioderma ve Lancome. (Çaktırmayın benim en çok bunlar ilgimi çekiyor :))

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder