Batiste || Kuru Şampuan

Merhabalar,

Bugün ki konuğum, bloğumda ilk defa göreceğiniz bir ürün olacak. Kuru şampuan! Neden ilk defa diyecek olursanız, normalde tenimden saçıma her bir yerim çok kurudur, -dur diyorum çünkü son zamanlarda göz kapaklarım ve saçlarım aşırı yağlanmaya başladı. Aslında son 1 hafta 10 günlük bir şey değil bu, yaklaşık yıl başından beri bu şekildeyim. O yüzden sanırım Esra'nın etkinliğinde #kozmoklinik'in bizlere hediyesi olan Batiste kuru şampuanından bahsedeceğim.


3. günden sonra yağlanmayan saçlarım artık çok kötü bir hale gelmeye başladı, daha önce iş arkadaşımdan Giovanni'nin kuru şampuanını denemiştim ve hiç bir sonuç alamadığımdan bir daha da denemeye yeltenmemiştim açıkçası. O biraz "pudramsı" geldiği için hem tarzını beğenmedim hem de etkisini görmedim.

Etkinlik sonrası yine saçlarım yağlanma aşamasına gelince kullandım ve şimdiye kadar neden hiç kullanmadım diye düşündüm. 

Daha önce denediğim ürünü önce elime alıp sonra saç diplerime sürüyordum, bundan dolayı da pek sevmedim ancak Batiste sıkmalı bir ürün olduğu için çok daha fazla hoşuma gitti. Kutuyu iyice çalkaladıktan sonra, saç diplerime 30 cm uzaktan sıkıp bir süre bekledim. Saçlarımı önce ortadan ayırıp, ayırma yerine sonra ise sağlı sollu olarak birer tutam ayırıp ayrım yerlerine sıktım ve en son arka tarafta birleşim yerini de ikiye ayırıp uyguladım. 5-10 dakika bekledikten sonra, ellerimle kafa derime masaj yapar gibi yedirdim ve sonra da saçlarımı taradım. Bu işlem gerçekten beni tüm gün idare etti, saçlarıma hacim, matlık ve görünüm olarak temizlik sağladı. Kokusu ise pudra beklerken, o kadar güzel bir bebek kokusu duydum ki, gerçekten çok beğendim.

Ürünü Sephora'larda bulabilirsiniz ancak fiyatı konusunda kesin bir bilgim yok. Küçük boy 15, büyük boy 25 TL arasında olması lazım ama sizi yanıltmak istemem :)

Sevgiyle kalın... Stay in love...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

4 yorum:

  1. Herkes bayılıyor bu kuru şampuana güle güle kullan bebeğim :) TR fiyatının abuk olmasına şaşmamak lazım alıştık artık kazık yemeye... =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım, TR'de ki her ürün maalesef çok kazık :/

      Sil
  2. ben de bayılarak kullanıyorum, güle güle kullan :) fiyatları en son gördüğüm küçükler 13.50 büyükler de 26 gibiydi yanlış mı baktım acaba :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hii olabilir :)) Ben yanılmış olabilirim tabi ki:) Hemen düzelteyim yazımı, teşekkür ederim :)

      Sil