Vazgeçemediğim Ojelerim

Merhabalar,


Pek oje ya da tırnak fotoğrafı paylaşmadığımı farkındayım, bunun nedeni tırnaklarımı ve şeklini sevmiyor oluşum. Hep bir sorun yaşıyorum, uzun zamandır da tırnak etlerimi yiyorum, ne zaman sinirlensem, stres ya da heyecan yapsam bunu yapıyorum, bundan dolayı da manikür hiç yaptıramıyorum. Bir kere yaptırdım, ertesi gün hemen yiyerek tüm manikürümü bozdum. 
Sonuç olarak NOTD yapamadığım için, vazgeçemediğim, sezonu geçmiş olsa da bittikçe aldığım 5 ojeden bahsedeceğim size.


Sırayla gidecek olursam eğer,

Yves Rocher Anti Breakage : Uzun zaman sonunda bulduğum ve asla vazgeçemeyeceğim tırnak güçlendiricim. Gerçekten 2 gün içerisinde tırnakları uzattığını ve güçlendirdiğini görüyorum. Baz olarak ya da tek başına da kullanabileceğiniz bir bakım ürünü. 8-9 ayda yarısına ancak geldim ama bittiği gibi hemen alacağım kendisini.
Flormar #413 : Toprak rengini ilk çıktığında çok aramış, bir türlü bulamamıştım çünkü o kadar çok satılıyordu ki, kalmıyordu hiç bir yerde. Bu benim 2. şişem, bittikçe alacağım tek kahverengidir. Kalıcılığı ve opaklığı mükemmel. Tek katta rengini veriyor ve uzun süre kalıyor.
Flormar MR03  : Mirror serisi çıkmadan önce Sephora Bling Bling'e kafayı takmıştım, yakınımda da Sephora olmadığı için bir türlü alamıyordum derken Flormar bu güzelim seriyi çıkardı. 2 denemem de bu rengini bulamadım, yine kalmamıştı hiç bir yerde. Neyse ki 3. denemem de bulabildim. Opak ve kalıcılığı orta seviyede ancak fırça izi bırakıyor, tek eksi yanı bu. Bittiğinde tekrar alacağım bir oje, umarım satıştan kalkmaz.
Flormar #320 : Bonibon pembesi! Yine çok aradığım ve bulduğum 2. şişesinde olduğum ve asla vazgeçmeyeceğim bir oje. Kalıcılık ve opaklık çok çok iyi. Tek katta rengini veriyor. Yine bittiğinde alacağım kendisini.
MAC Vintage Vamp : Aldığım bir set içerisinden çıkmıştı, normal satışı da olan bu ojeyi yarısına kadar kullandım gördüğünüz gibi. Ne zaman bordo oje sürmek istesem elim hep buna gitti. Bir rengi bu kadar sevdiğim için sanırım arada bir 30 TL bir ojeye verebilirim. İlk şişedeyim, henüz 30 TL bayılmadım ama sanırım alırım bunu da. Tek katta rengini veren biraz sulu yapılı ve kalıcılığı orta olan bir oje. 

Benim en sevdiğim ve vazgeçemediğim 5 ojem bu şekildeydi, umarım size fikir olmuştur ve ayrıca sizin de en sevdiğiniz ojeleri yazarsanız muhtemelen hemen gidip bakar ve alırım :)

Sevgiyle kalın... Stay in love...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, , ,

CONVERSATION

8 yorum:

  1. Merhaba :)
    Güzel yazı olmuş. Ben de Flormar'ın 306 ve 454 no'lu ojelerine bayılıyorum. Denemediysen denemelisin :)

    ojembordo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Not aldım hemen bakacağım Flormar'a, teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Flormar kahverengi oje benimde favorim kuzum güle güle kullan =) Ben favori ojelerimi yazsam bayaaa sürer cebine zarar vermemek için yazmıyorum =D

    YanıtlaSil
  3. Flormar 320'yi denemedim ancak merak ettim. Sanırım ben de gördüğüm gibi alıcam :)
    Ayrıca Flormar Matte serisinden M05'e mutlaka bakmalısın. Mat kullanmak istemediğimde extra parlaklık veren bir top coat uyguladığımda da harika bir görünüm oluyor.
    Pastel 61,Pastel 103, Flormar 385 ve China Glaze 801'i çok sık kullanıyorum diyebilirim :)) Bunlar arasında bilmediğin varsa mutlaka bir göz atmalısın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım hepsine bakacağım, evde ne var ne yok bilemiyorum ama yazdım hemen bakacağım, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. arkadaşımın tavsiyesi sonrası hoop kendimi burada buldum çook tatlıymış :) sevgiler banada beklerim http://esralounge.blogspot.com/

    YanıtlaSil