Flormar Alışverişi#18 ve Ürün İncelemesi#15

Merhabalar,

Dün Flormar'a uğrayayım bir dedim. Elimde 30liralık 4 alışverişe hediye verilen damgalı kartlarından vardı. Hem onu alırım hem de bakınırım dedim :) Aslında amacım Flormar'ın severek beğenerek kullandığım makyaj temizleme mendillerinden almaktı. Onları da aldım tabii ama yine renkli kozmetik almadan çıkmadım :)

Öncelikle normal satın aldığım ürünleri göstermek istedim, sonra da "olaylar olaylar" kısmına geçeceğim :)

Pretty serisinin bu "Ideal Balance Foundation" fondotenini denemek istiyordum. Baktım hem gramaj olarak(35ml) az hem de fiyatı çok uygun (10.50TL) hemen alayım dedim. En açık rengini #109 Natural Beige'i aldım. Ama nasıl bir en açık renk o öyle! Yine de koyu geldi, neyse yani önümüz yaz azıcık yanarım o zaman kullanırım hem de denerim dedim, o şekilde alıverdim:) Sonra satış görevlisi "bir ürün alın ruj hediye ediyoruz" dedi, başladım bakınmaya. Derken biri geldi "şeffaf rimel bu mu?" dedi ve aldı gitti. Ben tabii ağzım açık baka kaldım :) Dedim hemmen ben de almalıyım ve aldım :) Kaş kirpik her şeyde kullanılıyormuş. Bu da 14 TL, en azından bunu da denemiş olurum dedim:)


Görmeniz açısından rimelin rengi işte böyle, bakalım kullanımdan sonra nasıl duracak :)
Fondotenin renginin koyu olduğu buradan bile belli yahu:)


Şimdi gelelim "olaylar olaylar" kısmına :) Bu, az önce bahsettiğim 4 kere 30 liralık alışverişe verilecek olan hediye olayına. Ben ilk damgayı 110 TL'lik alışverişte, 2.yi 85 TL'lik alışverişte ve 3.sünü 77 TL'lik alışverişte aldım. Normalde 30 TL'ye veriliyor ve ben nedense hem onların yüzünden(Flormar satışçıları) hem de kendi salaklığımdan hiç bölmedim alışverişimi. Yani 110 TL'yi 2'ye bölmüş olsam çoktan ürünümü alacaktım.

Neyse efendim, tam çıkardım kartımı gösterdim " o kampanya bitti yeaa" dendi!! Tabii ben sinirlendim! Ne kartın üzerinde kampanya son tarihi var, ne "Flormar haber vermeksizin kampanyayı durdurabilir" ibaresi var. Açtım ağzımı yumdum gözümü! Ben de ne çirkef çıkmışım :/ Alt tarafı bir ruj yani! Parası neyse verir alırım ama böyle haksızlığa ve ukala tavra gelemiyorum işte!

Zar zor seçtim renklerimi, kalan ürünler olduğu ne kadarda belli! Tester'ı olan ürünler yok mesela ellerinde!


İşte bunlarda swatchları. Rujların 2sini de simsiz aldım, bunlar dışında #11'de simsizdi ama o kalmamıştı. Sime karşı alerjim var sanırım :(


Dudakta, yüzde ve gözde nasıl durduğunu da en kısa zamanda göstereceğim..

Sevgiyle kalın...

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

7 yorum:

  1. güle güle kullan :) bende çok sinir oluyorum böyle durumlara.. ama rujların renkleri çok güzel gözüküyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Biraz daha insani davransalar süper olur..

      Sil
  2. Gerçekten çok sinir bir durum canım.aldıkların çok güzel.o fondötenin dışına bayıldım :) mor filan çok şeker.hepsini güle güle kullan :) http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. o iki rujdan bende de var cok sevıyorum
    bakalım sen de nasıl duracak postunu beklıyorum

    YanıtlaSil
  4. evet, saçma sapan kaldırıyolar hediye kampanyalarını, ya da elemanlar mı yapıyo (günahını almak da istemiyorum kimsenin ama)kendileri almak için, bilemiyorum... bazen bi yerde devam ediyoken başka yerde vermeyebiliyorlar çünkü...

    YanıtlaSil
  5. İnce kremsi yapısıyla kolay uygulama imkanı sağlayan bu fondöten, cilt yüzeyindeki kusurların görünümünü hafifleterek, pürüzsüz bir ten makyajı yaratılmasına yardımcı olur. Derinlemesine ve uzun süreli nem sağlayan özel içerikler sayesinde cildin canlı ve genç görünümünü koruyarak, cilt yüzeyindeki renk eşitsizliğinin de düzenlenmesinde etki sağlar.
    Makyajın bozulmasına sebep olan dışsal ve içsel etkenlere karşı direnç göstererek, cilde uzun süreli kusursuz görünüm kazandırır.
    İçerdiği SPF 15 güneş koruma faktörüyle cildin erken yaşlanmasını önler.

    YanıtlaSil