Ürün İncelemesi#20: The Balm Meet Matt(e)

Merhabalar,

Bugün sizlere bayılarak aldığım ama kullanımından sonra pigmentasyonunun çok kötü olduğunu gördüğüm ama yine de kullanmadan duramadığım bu paletten bahsedeceğim. Bu haftanın HMM#7'sinde bulunan bu paleti ben %30 indirimle aldım. (Kaça aldığımı inanın hatırlamıyorum:( )

İçerisinde 9 tane far bulunuyor. Gördüğünüz gibi en açık rengini baya kullanmışım çünkü renk vermesi çok kötü, 4-5 kat sürmek gerekiyor rengi çıksın diye.


Paletteki renklere yakından bakarsak eğer,

Şirkette olduğum için koluma swatch yapamadım :) Parmaklarla idare edelim bu seferlik**

Sırasıyla Matt Smith-Matt Gallagher-Matt Ramirez.

Ben Matt Gallagher ile kaş dolduruyorum. Göz kapağında pek belli olmuyor çünkü.


Sırasıyla Matt McDonald-Matt Horowitz-Matt Chung.

Matt Chung'un rengi çok güzel ama baya sürmek gerekiyor rengini göstermesi için.
Diğer ikisi koyu olduğu için pigmentasyonu bir tık daha üstün açık renklerden. Ancak karıştıma fırçasını değdirdiğin an uçup gidiyor.


Bunlar ise sırasıyla, Matt Batali-Matt Schilling-Matt Patel.

Matt Patel'in rengine bayılıyorum ama keşke göz kapağımda da bu renk durabilse :(

Baz kullanıldığında bile renk vermesi özellikle karıştırmayla çok kötü oluyor. Fazlaca kullanmak lazım rengini alabilmek için.


Burada "Yakışıklı"yla tanıştırmışlar bizi :)


The Balm'ın elimde 3 paleti olmasına karşın içerisinde ki en pigmentasyonu zayıf paleti bu ne yazık ki. Ama aldığıma pişman değilim çünkü sonuç olarak The Balm:) Boool boool uygulandığında görünene yakın sonuç alınabiliyor :)

Sevgiyle kalın...

Share this:

, , ,

CONVERSATION

4 yorum:

  1. Far bazıyla denediğinde çok kalıcı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten postta da belirttigim gibi "far bazi"yla kullaniyorum;)

      Sil
  2. far bazıyla da karıştırma olayı olmuor ama dmi.. belki bazlı bir kat sürülüp bazsız toz hali de üstünden geçilip, gölge öyle yapılabilir, bi denemeli. bu paleti her ne kadar istesem de,emin değilim...:/ önerebileceğin başka mat palet var mı canım buna benzeyen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok tatlım şu söylediklerini yaptığın zaman bile çok zor renklerini elde edebiliyorsun, belki de benim göz kapaklarımda problem var:/ Sleek'ten alabilirsin mat palet, ayrıca Flormar'da da var. Bir de MAC'ten bakabilirsin. Bir de yine The Balm'ın Meet Matte Nude var, onun pigmentasyonunu bilemiyorum. Belki bundan daha iyidir**

      Sil