Ürün İncelemesi #19: Avon Eye Shadow Base

Merhabalar, 

Bugün sizlere şurada bahsettiğim Avon'dan almış olduğum göz bazı hakkındaki yorumlarımı yapacağım.

Ürünü Pazartesi'den bugüne kadar kullandım. 4 günlük süreç hatta aslında dün(!) kararımı vermiştim. 


Ürünün yapısı baya bir kremsi. Sıvılık hiç yok diyebilirim. Köpük yapıda aslında. Rengi fena değil "Soft Beige" şeklinde geçiyor ve tek tip bulunmakta. Sürümü kolay çünkü baya yumuşak.


Bu fotoğrafta Meet Matt(e) paletinde ki "Matt McDonald" rengini far bazının üzerine uyguladım. Şimdi renk verme konusunda hakkını yemeyeyim ancak kalıcılık sıfırın altında resmen! Sabah evden çıkmadan (8:30) yaptığım makyaj öğlen 11:00 olmadan resmen uçup gidiyor!


Beğenmediğim Essence'in bazı bile bundan bin kat daha fazla göz makyajını gözümde tutuyor. Essence kullanarak yaptığım makyajda tazeleme gereği duymuyorum. Oynamak için arada farı tazelediğim oluyor ama o tamamen keyiften:)

Kısacası 10 TL'lik bir ürün olmasına rağmen ben hiç beğenmedim bu ürünü. Göz kapağında da birikme yapıyor onu da eklemeden geçemem. Gözde hafif yanma ve hassasiyet yaptığını bile söyleyebilirim. Tabii bu benim gözüme oldu diye size de olacak diye bir şey yok ancak ben bir daha almam ve bu ürünü de kullanmam. Eğer isteyen olursa gönderebilirim**

Sevgiyle kalın...



Share this:

, ,

CONVERSATION

9 yorum:

  1. avon yine şaşırtmadı desene kendinden bekleneni karşıladı:)
    çok bi ümidim yoktu zaten teşekkürler değerli yorumların için

    YanıtlaSil
  2. Essence baz'dan kötü dedin ya bitti benim için :)

    YanıtlaSil
  3. ya ben bu bazı kullandım ve memnun kaldım gözükme olusan bırıkmeler sürdüğüm zaman hiç oluşmadı sabah sürüp gece yarısı siliyorum ve göz makyajını cok iyi koruyo belkı göz kapakların yaglıysa olabılır canım okuyunca söylemek istedim fikrimi:)

    http://suvemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarımda belirttim zaten bana oldu diye size de olacak diye bir şey yok dedim yani:) Güle güle kullan canım o zaman:) Ve ayrıca keşke biraz yağlı olabilse cildim :(

      Sil
  4. Ben çok sevdim bunu bitecek ama katalog gelsin sipariş vereceğim.

    YanıtlaSil
  5. ben kullaniyorum ve cok seviyorum en cok gozumde 7 saata kadar durdu ben bi problemle karsilasmadm.

    YanıtlaSil
  6. ben de almayı düşünüyordum aslında ama, şimdi kafam karıştı. bunun yerine balmınkini almak daha mantıklı da olabilir aslında, fiyatlar da yakınlaşır indirimde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence uzak dur Avon'dan çünkü hiç bir etkisi yok. Essence'ınkini tavsiye edebilirim The Balm daha iyi belki ama Essence'den beklenmeyecek kalitede bazı var, şimdi formülünü de kabını da değiştirmişler..

      Sil