Ekim Favorileri

Merhabalar,

Artık havaların erkenden kararmasından dolayı fotoğraf konusunda ne yapacağımı bilemez durumdayım :( Fotoğrafı yapay ışıkla çektiğim çok belli, buna bir çare bulmam lazım diyor ve bu ay en çok kullandığım ürünlerimi anlatmaya başlıyorum. Çoğunun yazısı mevcut o yüzden link vereceğim. Ayrıca şu anda Ekim favorilerimin videosu da yükleniyor, isterseniz ondan da bakabilirsiniz:) 


The Balm - Mary Loumanizer : Asla kullanmaktan bıkmayacağım en sevdiğim aydınlatıcım :)
NARS Duo Concealer : Sorunlu göz altlarımda günlük hayatta pek kullanmasam da özel durumlarda en büyük kurtarıcım.
NARS Orgasm/Laguna : Çok çok istediğim bir allıktı Orgasm, yanında bir de Laguna olduğundan tadından yenmiyor. Sanırım hiç bir zaman vazgeçemeyeceğim bir allık bronzer ikilisi olacak.
Bobbi Brown - Pale Pink Allık : Görkem sayesinde keşfettiğim, krem ürünlere olan ön yargımı kıran çok güzel bir pembe allık, koşmuşsun da yanakların pembeleşmiş efekti veriyor.
Garnier Gözaltı BB Kremi : Günlük hayatta, tam kapatıcılık istemediğimde ve göz altlarımda morluklarımın az olduğunda sıkça kullandığım bir ürün. Kapatıcılığı tahmin edemeyeceğim kadar iyi çıktı.
Rimmel London - Match Perfection Fondoten : Çok doğal bitişli, ağırlık hissi vermeyen ortadan yükseğe kapatıcılık sağlayan bereketli bir fondoten kendisi.
MAC - RiRi Woo : Kullanmaktan, sürmekten asla ama asla bıkmayacağım en sert mat rujlardan! Mat ruj sevenler bayılır benim bayıldığım gibi :)
MAC - Chestnut Dudak Kalemi : Yeni edindiğim ve şurada da size hediye ettiğim dudak kalemi. RiRi Woo ile çok yakıştırıyorum kendisini. Biraz yapı olarak sert ama hiç sorun değil :)
RT Expert Face Brush : Alt tarafı fırça diyebilirsiniz ama kullanmadan yarattığı etkiyi anlatmak, anlamak imkansız. Ben de ilk zamanlarda ne olabilir ki alt tarafı fırça diyordum ama bu kadar güzel bitiş sağlayacağını hiç düşünmemiştim.
RT Multi Task Brush : Tüm toz ürünlerini aynı fırça ile yıkamadan kullanabilirsiniz. Renkleri birbirine karıştırmadan çok güzel bir uygulama sağlıyor.
MAC - 217 Karıştırma Fırçası : Çok güzel ve eşit dağıtan nadir fırçalardan.
Bourjois Volume Glamor Max/Maybelline Great Lash : İkisininde bende yarattığı etki aynı, o yüzden tek tek yazmak istemedim. İkisi de uzatıyor ve dolgunlaştırıyor. Bitmelerine az kaldı, bitirmek için dönüşümlü kullanıyorum.

Benim Ekim favorilerim bu şekilde, sizin de bunların içerisinden favoriniz var mı?

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : knzgrdgn
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

, , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

9 yorum:

  1. The Balm - Mary Loumanizer ve Rimmel London - Match Perfection Fondoten benimde de favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdiğim şeyleri, seven görünce çok mutlu oluyorum :)

      Sil
  2. Kullanmasam da bayıldığım ürünleri favori seçmişsin canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. The Balm Lou Manizer benim de favorim :)
    Çok severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel ya, çok seviyorum kendisini <3 :)

      Sil
  4. Ürünlerde çok güzel ama ben bu aralar RT fırçalarımı daha çok seviyorum :) hele o expert face yokmu :) tam yemelik sürdükçe süresi geliyor insanın yüzüne bir şeyleri :) yumuşacık derlerdi de "hadi be ne kadar yumuşak olabilir" derdim, şimdi onlara sonuna kadar hak veriyorum :)
    Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçalar hakkında bire bir aynı şeyleri düşünmüşüz ilk başında, şimdi de aynı şeyleri düşünüyoruz gerçi .) Ben yumuşaklığından bahsetmeyi unutmuşum, hatırlattığın iyi oldu. Yeme de yanında yatt <3 :))

      Sil
  5. Mary lou'm catlamis benim :( kabinin icinde parca parca gordukce benimde icim parcalaniyor:((

    YanıtlaSil