Makyaj Dolabım Bölüm6: Rimmel London

Merhabalar,

Makyaj dolabım adlı yazı dizime devam ediyorumm :) 
Her gün 10:30'da bir yazıyla karşınızda olacağım :)



Yazı dizimize bugün de Rimmel London ile devam ediyorum :)

Hadi başlayalımm.


Şu anda bitirmek amacıyla BB Cream'ini kullanıyorum. Aslında renk bakımından güzel. Kokusu felan değil ancak pek kapatıcılığa sahip değil. Bitsin de başka bir markanın BB Cream'ini deneyeyim diye uğraşıyorum :)

Göz altı kapatıcısını Essence'a kadar kullanıyordum ama Essence'nin daha iyi geldi gözlerime sanki, o bittiğinde tekrar kullanmaya başlayabilirim.

Glam Eyes rimelini kullanıyorum şu anda. İlk katta normal bir rimel havasında, ancak 2. katı sürdüğümde vuhhuuu kirpiklerimi kocaman ve simsiyah yapıyor! Elimdeki rimelleri bitirince bir kez daha alır mıyım? Kesinlikle!

Eyeliner ise gözlerimi çok yaktı ve hiç düzgün çekemedim. Ben kalem olayına devam edeceğim sanırım. Eyeliner pek benim olayım değil.

Elimde 3 adet Kate Moss serisi mat rujlarından var. 105/109/112 renkleri. 112'yi seve seve bayıla bayıla kullanıyorum. Diğerlerini yeni aldığım için yorum yok ancak renklerine bayıldığım için aldım. Eminim ki onlarda muhteşemdir!:)

Umarım faydalı olabilmişimdir.

Önceki bölümler;




Sevgiyle kalın...

Share this:

, , ,

CONVERSATION

2 yorum:

  1. glam eyes rimel gerçekten bi harika canım.. indirime girince tekrar alacağım ben de..

    YanıtlaSil
  2. Konu ile alakasız olacak ama makyaj malzemelerini koyduğun o çekmeceli kullanışlı şeyi nereden aldın ve ne olarak satılıyor? Bu arada blogunuzu takipe aldım ben çok yeniyim sizide beklerim mutlu olurum gelirseniz. :)

    YanıtlaSil